UDREA: Noi nu doar promitem, ci FACEM lucruri; langa noi este TRAIAN BASESCU

Deputatul ELENA UDREA a declarat, sambata, la Braila, ca diferenta dintre Partidul Miscarea Populara si alte formatiuni este ca in PMP ”vin oameni care au facut ceva in viata lor” si care, ”atunci cand promit, se tin de cuvant”.

”Noi nu doar promitem, suntem oameni care FACEM lucruri si tara asta are nevoie de astfel de oameni. Langa noi il avem pe Traian Basescu si acest lucru conteaza. Romania are nevoie de un partid care sa duca mai departe efortul si lupta lui TRAIAN BASESCU pentru independenta justitiei, oprirea coruptiei si modernizarea tarii. Sloganul partidului nostru este «Ridicam Romania». Romania are nevoie sa fie ridicata. Ne lipsesc oamenii care sa o ridice acolo unde ii este locul. Un singur om nu poate face asta. A incercat TRAIAN BASESCU in ultimii zece si multe lucruri s-au schimbat in bine in Romania”, a spus Udrea, cu ocazia lansarii, la Braila, a candidatilor partidului la europarlamentare.

Citeste si: PMP, AFIS de CAMPANIE cu tema cinematografica. FOTO

Europarlamentarul CRISTIAN PREDA le-a atras atentia celor de la PSD ca si-au gresit sloganul electoral.

”Cred ca PSD a gresit la tipar sloganul de campanie. Ei nu ar fi trebuit sa spuna «Mandri ca suntem romani!», ar fi trebuit sa spuna: «Mandri ca suntem baroni!». Ceea ce distinge PSD-ul de restul partidelor este faptul ca a produs in serie asa-numitii baroni”, a sustinut PREDA.

Potrivit acestuia, PMP isi propune locul al II-lea dupa PSD in alegerile europarlamentare din 25 mai.

Citeste si: Elena UDREA, mesaj pentru Blaga: Keep calm, Vasile, adversarul nostru ramane PSD

”Cand am aparut pe scena politica, celelalte partide ne numeau «scame», «pitici», «microscopici». De cand ne-am inregistrat, tendinta in randurile electoratului este foarte mare. PNL-ul si PDL-ul scad, de asta si-au si modificat tintele electorale, iar noi crestem. De aceea, miza pentru noi in acest moment este de a ne confrunta cu PNL si PDL pentru locul al II-lea”, a mai declarat PREDA.