UDREA, nou ATAC pe Facebook: Altii sunt LIBERI si TOACA BANII cu care s-au ales

ELENEA UDREA a transmis un nou mesaj, cu ajutorul Echipei de comunicare, prin intermediul unui site de socializare prin care subliniaza ca nu mai exista motive ca ea sa stea in arest in conditiile in care dosarul Gala Bute a fost trimis in judecata.

Ea invoca situatia Crinutei Dumitrean sau a lui Sergiu Diacomatu care desi ar fi adus prejudicii mai mari statului roman sunt in arest la domiciliu, in cazul altora ca Pescariu si Florica dosarul a fost chiar clasat si pot cheltui banii cu care s-au ales.

In aceasta situatie ea isi intreaba cititorii ce ar trebui sa faca sa scape de arest:

Odata cu trimiterea in instanta a dosarului „Gala Bute”, nu mai exista niciun motiv pentru ca Elena Udrea sa ramana in arest. Si, totusi, asta se intampla, in ciuda faptului ca prejudiciul imputat este incomparabil mai mic decat in alte cazuri.

CITESTE SI: ELENA UDREA RAMANE IN AREST PREVENTIV

Spre exemplu, oameni precum Crinuta Dumitrean sau Sergiu Diacomatu, beneficiari directi ai mitelor de la ANRP, acuzati ca au primit multe milioane de euro mita, stau bine-merci in arest la domiciliu si mai si cer control judiciar. Asta in conditiile in care Horia Georgescu, acuzat de abuz in serviciu, sta si el in arest.

S-a facut o intreaga tevatura cu privire la faptul ca s-ar fi finantat incorect organizatia de Bucuresti a PDL in timpul mandatului lui Udrea. Aproape numai despre asta se discuta, dar nimeni nu-i intreaba pe vechii PDL-isti, deveniti noi PNL-isti, cum ramane cu acuzatiile aduse de Dorin Cocos si de Gabriel Sandu privind finantarea PDL. Daca Udrea sta in arest acuzata fiind ca a facut parte dintr-un Guvern care a taiat pensii si salarii, de ce pe Blaga si pe ceilalti nu-i intreaba nimeni de acuzatiile concrete aduse impotriva lor?

Mai mult, Pescariu si Florica, oameni care au prejudiciat statul cu zeci de milioane de euro, sunt liberi si au ramas si cu banii.

CITESTE SI: RECHIZITORIU DNA: UDREA, geanta ce COSTA intre 50.000 si 100.000 de dolari din BANI de PROVENIENTA NEINDENTIFICATA

Poate sa explice cineva care sunt ratiunile procurorilor pentru care in toate celelalte cazuri nu se intampla nimic, oamenii sunt liberi si fara griji, mai si toaca banii cu care s-au ales, iar Elena Udrea este in continuare arestata?

Ce credeti ca trebuie sa faca Udrea pentru ca procesul sau sa se desfasoare, asa cum este firesc, cu ea in libertate sau macar

in arest la domiciliu?“, a scris pe Facebook echipa de comunicare a Elenei Udrea.

Sursa foto www.hotnews.ro