UDREA: Nu ar trebui sa existe organizatii de femei

Presedintele Partidului Miscarea Populara, ELENA UDREA, spune ca Romania este ”intr-un moment in care femeile dovedesc ca pot face cariera la cel mai inalt nivel” si ca nu ar trebui sa existe organizatii de femei, intrucat acestea ”inseamna o autoexcludere de la masa deciziei politice”.

”Personal, opinia mea a fost, la un moment dat, ca nu ar trebui sa ne organizam separat. Nu ar trebui sa existe organizatii de femei, care inseamna o autoexcludere de la masa deciziei politice, ci ar trebui, dimpotriva, la masa puterii intr-un partid, la masa deciziei politice, sa stea cat mai multe femei. (…)”, a spus ELENA UDREA, sambata, la Sinaia, la Congresul femeilor din Partidul Miscarea Populara.

Citeste si: RUXANDRA DRAGOMIR, ALEASA IN FUNCTIA DE PRESEDINTA A ORGANIZATIEI DE FEMEI A PMP

Liderul PMP a afirmat, de asemenea, ca in urma cu zece ani, cand a intrat in politica, modelul femeii politice era unul specific perioadei dinainte de 1989.

”Eu nu uit ca atunci cand am intrat in nebunia aceasta care inseamna politica, inca mai era la moda tiparul acela, femeia imbracata in costum cenusiu, care umbla obligatoriu in pantofi fara toc si-si purta parul prins in coc. Si asta era nu mai departe de acum zece ani (…)”, a mai spus UDREA.

Ea a mai spus ca nu s-a asteptat la atacurile pe care premierul Victor Ponta le-a facut la adresa sa in campania electorala pentru europarlamentare.

Citeste si: BASESCU LE SFATUIESTE PE FEMEILE DIN PMP SA FIE INDEPENDENTE FINANCIAR FATA DE BARBATII DIN PARTID

Sambata, la Sinaia, femeile din Partidul Miscarea Populara au ales-o ca presedinte al organizatiei de femei a partidului pe Ruxandra Dragomir, la acest Congres participand presedintele Traian Basescu, dar si candidatul PMP la prezidentiale, Cristian Diaconescu. 

Sursa foto: cugetliber.ro