UDREA nu are voie sa PARASEASCA TARA si sa VORBEASCA cu ceilalti inculpati din dosar. Cand se va prezenta la Politie

ELENA UDREA, AREST LA DOMICILIU, CONTROL JUDICIAR, HOTARARE OFICIALA, POLITIE, AVOCAT, MARIUS STRIBLEA, CONDITII

ELENA UDREA nu mai este in arest la domiciliu ci doar in control judiciar, iar hotararea oficiala a fost comunicata politiei, informeaza B1 TV. 

Potrivit avocatului ei, MARIUS STRIBLEA, fostul ministru are interdictia de a pleca din tara fara incuvintarea instantei și nu are voie sa vorbeasca cu ceilalti inculpati din dosar.

Legat de posibilitatea ca UDREA sa se intoarca in Parlament, STRIBLEA a spus ca exista o interdictie la masura de control judiciar prin care se poate interzice partii sa profeseze.

CITESTE SI: ELENA UDREA, plasata sub CONTROL JUDICIAR. DECIZIA este DEFINITIVA. UPDATE

“La control judiciar exista o posiba interdictie prin care se poate interzice partii sa profeseze. Nu cred ca este cazul aici și in functie de aceasta chestiun, UDREA se poate intoarce in Parlament”,a explicat acesta la postul B1TV. 

CITESTE SI: ELENA UDREA: “Gala Bute” ar trebui sa fie numita dosarul “Elena Udrea”; acuzatiile la adresa mea sunt NETEMEINICE 

ELENA UDREA se va prezenta miercuri dimineata, la ora 10.00, la Sectia 2 Politie, pentru a afla conditiile controlului judiciar, dispus marti de instanta suprema in cazul sau, in dosarul “Gala Bute”, scrie Mediafax. 

Sursa foto www.b1.ro