UDREA: Nu regret nicio secunda implicarea in evenimentul sportiv “GALA BUTE”

ELENA UDREA spune intr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook, ca nu regreta deloc implicarea in evenimentul sportiv ”Gala Bute”. Totodata, fosta candidata la prezidentiale il felicita pe pugilistul roman pentru victoria obtinuta impotriva italianului Andrea Di Luisa.

”Victoria asupra italianului Andrea Di Luisa arata ca Lucian Bute ramane unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-a avut Romania. E un roman cu care putem sa ne mandrim pentru ca a reusit prin talent, determinare si foarte multa munca. Sper si cred ca, pana isi va agata manusile in cui, va mai purta macar o data centura de campion mondial.

CITESTE SI: LUCIAN BUTE l-a INVINS pe Andrea Di Luisa prin KO tehnic. BUTE: Am lipsit mult, dar sunt inapoi la treaba

Privind in urma, chiar dupa toate lucrurile care mi s-au intamplat anul acesta, nu regret nicio secunda implicarea in evenimentul sportiv Gala Bute si ma bucur ca romanii au putut sa-si vada campionul boxand acasa.

Nu in ultimul rand, vreau sa ii felicit si sa le multumesc celor de la TVR, care, chiar in conditii financiare dificile, au facut posibila transmiterea meciului lui Lucian in Romania”, este mesajul postat de UDREA pe reteaua de socializare.

CITESTE SI: LUCIAN BUTE REVINE IN RING duminica, dupa 19 luni de ABSENTA. Cine va fi ADVERSARUL romanului 

Lucian Bute a avut nevoie de doar patru runde pentru a il pune la podea pe italianul Andrea Di Luisa, nimeni altul decat campionul european la categoria supermijlocie.

 

Sursa foto b1