UDREA: NU sunt ALBA ca ZAPADA a politicii. Stiam ca DORIN COCOS finanta campaniile PDL-ului

ELENA UDREA, DOSAR MICROSOFT, DORIN COCOS, PDL, CAMPANIE ELECTORALA

ELENA UDREA a declarat, miercuri dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), ca “Stiam ca DORIN COCOS finanta campaniile PDL, asta stiam, dar nu stiam exact cum si cu ce suma. Nu este un secret, asa se finanteaza campaniile electorale, de ce va faceti toti ca nu stiti. Toata clasa politica, toata presa si toata lumea se preface ca nu stie cum se finanteaza campaniile. Intrebati-i pe domnul KLAUS IOHANNIS, pe domnul VICTOR PONTA, ei cum si-au finantat campaniile? La fel.”

“Sunt trista pentru ca sunt multi oameni care nu au inteles rolul lor in Minister. Eu sunt mandra de ceea ce am facut in functia de ministru. Am fost un ministru bun si imi asum tot ceea ce am facut. Ca politician sunt unul obisnuit. Imi reprosez multe dar acum nu mai conteaza. Sunt dezamagita ca sunt multi barbati care spun ca nu puteau respira daca nu le dadea voie ELENA UDREA. Instanta a ramas in pronuntare. Cred ca ma intorc acasa unde voi astepta sentinta judecatorilor de la Curtea Suprema”,  a rabufnit, cu ochii in lacrimi, UDREA.

CITESTE SI: ELENA UDREA a ajuns la ICCJ: Sunt deja ARESTATA. Instanta a ramas in pronuntare.UPDATE

“Sunt dezamagita ca aceia care depun denunturi frauduloase sunt lasati in libertate sau beneficiaza de masuri judiciare mult mai blande. Ce ar trebui sa fac eu? Denunturile sunt mincinoase si frauduloase. Eu nu am niciun motiv sa fac asta. Eu, ELENA UDREA, nu voi face niciodata acest lucru, indiferent ca este vorba de Traian Basescu sau altcineva. Stiam ca DORIN COCOS finanta campania electorala a PDL-ului dar nu stiam cum si cu ce suma. Aceasta era o practica obisnuita. Intrebati-i pe Victor Ponta sau pe Klaus Iohannis cum le-au fost finantate campanile? La fel! Este un lucru obisnuit. Pedeapsa reprezinta privarea de libertate, nu umilirea omului. Nu sunt Alba ca Zapada a politicii, dar sunt mai onesta decat multi care ascund o gramada de lucruri. In arest si cei puternici cedeaza si spun minciuni”, a declarat ELENA UDREA jurnalistilor prezenti.

Procurorii DNA au sustinut, in referatul privind cererea de ARESTARE PREVENTIVA a fostului ministru ELENA UDREA in dosarul MICROSOFT, ca Partidul Democrat Liberal a fost unul dintre beneficiarii sumelor de bani platite in cadrul licentelor MICROSOFT. “S-a stabilit, de asemenea, ca beneficiari ai sumelor de bani din platile efectuate in baza contractului sunt printre altii inculpatul Sandu Gabriel, inculpatul DORIN COCOS si Partidul Democrat Liberal care a beneficiat de plata unor materiale electorale”, potrivit documentului citat. 

CITESTE SI: INCENDIAR DORIN COCOS i-a TURNAT si el pe VASILE BLAGA si ALIN ALBU la DNA 

Potrivit documentului citat, in toamna anului 2009, “s-a incheiat cu Partidul Democrat Liberal un contract de prestari de servicii ce a fost si care avea ca obiect prestarea serviciilor de tiparire si anvelopare a unui nr. de 4.000.000 de scrisori electorale, numarul acestor scrisori a fost suplimentat la 8.600.000, stabilindu-se sa se incheie un act aditional la contractul initial”, spun procurorii DNA.

ELENA UDREA va afla astazi daca va fi ARESTATA PREVENTIV in cadrul dosarului GALA BUTE, procurorii acuzandu-l pe fostul ministru de LUARE de MITA.