Udrea nu vrea sa mai candideze la functia de presedinte al PMP

ELENA UDREA, AREST LA DOMICILIU, CONTROL JUDICIAR, HOTARARE OFICIALA, POLITIE, AVOCAT, MARIUS STRIBLEA, CONDITII

Actualul presedintele al PMP, Elena Udrea, a declarat ca in sedinta de luni a Consiliului Executiv National (CEN) s-a decis devansarea datei congresului partidului, acesta urmand sa aiba loc pe 8 februarie, si cel mai probabil nu va mai candida pentru un nou mandat la conducerea formatiunii, transmit agentiile de presa.

“PMP a decis azi sa devanseze data congresului. Aveam congresul stabilit pe 21 martie, am propus CEN sa organizam congres pe data de pe 8 februarie, in asa fel incat noua conducere a partidului sa stabileasca o strategie in conformitate cu statutul de partid de opozitie al PMP”, a declarat Elena Udrea la finalul sedintei.

Citeste si: ELENA UDREA explica, intr-un mod PLASTIC, de ce numele sau apare in DOSARUL MICROSOFT

intrebata daca va mai candida pentru functia de presedinte, ea a spus: “Cel mai probabil nu mai candidez la functia de presedinte al partidului”.

“Este congres pe data de 8 (februarie — n.r.), vom vedea atunci cine se va inscrie in aceasta competitie. Important este ca viitoarea conducerea a partidului, indiferent din cine va fi formata, sa vina cu o viziune care sa contina o strategie de partid de opozitie. Suntem singurul partid de opozitie la o guvernare PSD-PNL, constatam ca astazi toata lumea este la putere”, a precizat Udrea.

CITESTE SI: STENOGRAME MICROSOFT. COCOS: “Ma duc pana la prezidentiale in p… mea”. FOTO