UDREA: “Ponta este urmasul lui Iliescu si Nastase. VICTOR PONTA este premierul ZERO”

Presedinta Partidului Miscarea Populara (PMP), ELENA UDREA, candidata la Presedintie, a criticat activitatea Guvernului si a premierului Victor Ponta la mitingul organizat duminica in Capitala si la care au venit mii de membri si simpatizanti.

UDREA l-a ironizat pe Victor Ponta, sustinand ca nu a organizat aceasta lansare a candidaturii sale de ziua ei de nastere, asa cum a facut liderul PSD.

“Suntem aici, in strada, pentru ca in doua luni romanii trebuie sa voteze Victor Ponta acasa!”, le-a spus UDREA membrilor PMP si simpatizantilor veniti la miting.

Citeste si: UPDATE. MESAJE ANTI-PONTA LA MARSUL PMP. ELENA UDREA SE LANSEAZA SPRE COTROCENI

Ea a criticat faptul ca Guvernul Ponta a promis ca va aduce investitii de un miliard de euro, dar in acest an sunt mai putine investitii straine.

“Este guvernarea zero. (…) A pierdut si investitiile de la buget. Investitii inseamna locuri de munca si bani la buget, cu care sa se plateasca pensiile, care sunt atat de necesare, dar fara locuri de munca banii acestia nu exista. Guvernul acesta nu stie si nu poate. Ministrul de Finante si Victor Ponta nu stiu ca Guvernul este cel care sprijina investitorii sa creeze locuri de munca prin politica de taxe si impozite”, a adaugat UDREA.

“Vine noiembrie, Ponta pleaca acasa!”, a mai spus fostul ministru.

Ea a vorbit si despre activitatea din mandatul sau, sustinand ca a creat ca ministru al Dezvoltarii si Turismului peste 100.000 de locuri de munca si a avut peste 600 de proiecte in toata tara — drumuri asfaltate, retele de apa si canalizare, proiecte in turism, sali de sport — care au generat locuri de munca.

“Ponta isi face petreceri de ziua lui pe milioane de euro si copiii nu au abecedare. Ponta este sub comanda baronilor locali, nu sufla in fata lor, guverneaza pentru el si clientela lui”, a mai afirmat UDREA.

“Ponta e un om care are cultul personalitatii. Si-a serbat ziua cu 100.000 de oameni care au fost platiti. Inainte de 89, mergeam sa il aplaudam pe Ceausescu. Ponta este urmasul lui Iliescu si Nastase”, a mai declarati prezidentiabilul PMP. “Victor Ponta este premierul ZERO”, a sustinut Udrea in discursul sau.

Citeste si: MARSUL PMP BLOCHEAZA CENTRUL CAPITALEI. VEZI AICI RUTELE OCOLITOARE

Ea l-a criticat si pe candidatul ACL, Klaus Iohannis. “Romania are nevoie de un presedinte puternic, implicat, care sa nu ingenuncheze in fata baronilor, a mogulilor, care sa se lupte pentru lucrurile in care crede, pentru care este ales, care sa nu fi facut compromisuri de dragul imaginii, “asa cum face Ponta in fiecare zi”, a mai declarat ELENA UDREA.

Sursa foto: realitatea.net