UDREA: PONTA sa ia mai des notite de la BASESCU

Elena UDREA il ia peste picior pe Victor PONTA, caruia ii transmite sa invete mai multe de la presedintele BASESCU. Reactia deputatului PMP a aparut  dupa ce primul ministru a fost de acord cu BASESCU in privinta economiei in crestere din Romania.

“Am vazut venind pe drum ca domnul Ponta, de la masa Guvernului, ne asculta, si-a luat notite din ce a declarat presedintele Traian Basescu la Roman. Daca si-ar lua notite de fiecare data, ar face ceva in functia de prim-ministru”, a declarat Elena UDREA la Bacau.

Citeste si: UDREA: Facem PLANGERE PENALA impotriva lui PONTA pentru amenintare si santaj

Blonda politicii romanesti a facut referire la afirmatia premierului de la inceputul sedintei de guvern de astazi, in care acesta s-a aratat surprins de o declaratie a sefului statului, pe care a citat-o integral: „Puteti avea incredere in Romania, economia e tot mai performanta”.

 „Ce n-a inteles Victor Ponta pana la capat este ca, intr-adevar, economia incepe sa mearga, dar datorita masurilor din 2009-2011 luate de guvernul din care am facut parte – o baza solida pe care un guvern competent ar putea ridica Romania cu usurinta,” a mai spus Elena UDREA.

Citeste si: Elena Udrea explica de ce apare pe afisul PMP, desi nu candideaza la europarlamentare

 Prezent la Roman, la deschiderea fabricii TRW Auromotive, p Basescu le-a transmis un mesaj investitorilor, declarand ca acestia pot avea incredere in Romania. ”In mod cert, aici se vor crea si locuri de munca si usor, usor, dupa aceasta criza naprasnica din 2009, 2010, chiar si 2011, economia Romaniei devine tot mai performanta, tot mai competitiva”, a spus presedintele.

Sursa foto: facebook.com