UDREA, pregatita pentru PREZIDENTIALE: Cineva trebuie sa se bata cu PONTA si cu PSD

ELENA UDREA se simte in stare sa intre in lupta pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE. Europarlamentarul PMP crede ca dreapta din Romania are obligatia sa aleaga un candidat puternic, care sa se poata bata cu Victor PONTA.

“Noi suntem consecventi si spunem ca dupa 25 mai il vom sustine pe cel mai bun, noi asa am fost invatati in politica, asa am invatat noi politica de la Traian Basescu, sa mergi cu cel mai bun. Pentru alegeri vom merge cu cel care are capacitatea sa adune electoratul in jurul lui, cel care poate sa se bata cu Victor Ponta in mod credibil, pentru ca la domnul Ponta nu argumentele sunt armele in competitie, ci scandalul. Deci, vedeti zilele acestea ca batalia este una a vorbelor, si nu a faptelor si trebuie un candidat care sa poata lupta cu Victor Ponta pe terenul lui, in mocirla, acolo unde se duce batalia astazi din cauza domnului Victor Ponta si sa-l invinga cu armele lui. Astept pe cineva care sa duca batalia in stilul domnului Victor Ponta si sa-l si bata pe acest”, a declarat fostul ministru al Turismului.

Citeste si: RAMONA MANESCU, in judetul Buzau: LIBERALII, capabili sa sustina proiecte, locuri de munca si bunastare. GALERIE FOTO

Intrebata daca ea indeplineste aceste cerinte, Udrea a raspuns ca se poate pregati pentru asta.

“Eu ma pot pregati pentru asta. Va spuneam ca noi ne pregatim cu cei mai buni. Pâna in momentul acesta cred ca este evident ca Victor Ponta si PSD se bat doar cu doi oameni, cu Traian Basescu si cu mine. Eu mi-as dori din suflet ca ceilalti colegi din partidele de centru-dreapta sa intre in aceasta batalie si sa mai ia din efortul pe care il facem noi, pentru ca e greu ca doi oameni sa se bata cu un sistem, cu sistemul PSD, sistemul baronilor din teritoriu si tot ceea ce reprezinta PSD-ul”, a sustinut Elena Udrea.

Citeste si: UDREA il acuza pe PONTA: Foloseste Corpul de Control pentru a-si intimida ADVERSARII politici

Sursa foto: gandul.info