Udrea, reactie la fotografiile facute la Paris: Ma bat cu reprezentantii serviciilor secrete. Este o lucratura tipica SIE

Candidatul PMP la Presedintie, Elena Udrea, a afirmat joi, intr-o conferinta de presa, ca fotografiile in care apare alaturi de Alina Bica, procurorul sef al DIICOT, la Paris este rezultatul unui “filaj” al serviciilor secrete, fotografii care au fost realizate “pe cheltuiala statului roman”. Udrea a precizat ca fotografiile au fost facute intr-un weekend de Vallentines Day, mentionand ca Alina Bica s-a oprit o zi la Paris in timp ce mergea la Haga.

“Este evident ca e vorba de un filaj al serviciilor secrete care pe cheltuiala statului roman au supravegheat trei femei aflate intr-un week-end privat”, a spus Udrea, care a completat ca are o relatie de “amicitie” cu Alina Bica cu care “obisnuia”, cand avea timp, sa “sa mai iesim la teatru, sa mai mergem la un film”.

Citeste si: SOC: ELENA UDREA la shopping cu SEFUL DIICOT prin PARIS. GALERIE FOTO

“Ma bat nu numai cu contracandidatii, ma bat cu serviciile secrete.Miza o reprezinta voturile si ducerea electoratului meu catre ei. Nu m-am gandit ca sunt urmarita, facturile au fost luate de la receptie si puse bine la pastrat pentru a fi folosite cu cateva zile inainte de alegeri”, a spus Udrea, care a mentionat ca nu a stiut de aceste fotografii.

Citeste si: Elena Udrea: Serviciile secrete sunt implicate in campania electorala. Mi s-a cerut sa ma retrag

“Am vazut pe un blog fotografii private alaturi de doua femei. Sunt doua femei care imi sunt prietene. Avem o relatie de prietenie si nu vad nimic vinovat in a fi cu o prietena in afara tarii. Este evident ca e un utilaj al serviciilor, care s-au obosit pe cheltuiala statului sa ne fotografieze intr-un weekend privat. Fotografiile sunt facute profesionist. E clar ca nu e vorba de paparazzi. S-au cerut facturi de la hotelurile la care am stat. Niciun ziarist nu ar fi tinut aceste fotografii la secret 9 luni de zile. E o colaborare intre reprezentantii serviciilor secrete. 

Site-ul pe care au fost publicate fotografiile nu mai exista. A scos pozele i a disparut”, a spus Udrea.

Ea a adaugat ca “luni, 27 octombrie, a fost fotografiata in propiriul apartament spre miezul noptii”. “Nu ma retrag din aceasta lupta”, a completat Udrea.