UDREA, schimb de replici cu magistratii ICCJ despre VALCOV si MAZARE: Batea la ochi sa ii lase liberi

Potrivit unui mesaj postat de echipa de comunicare a Elenei Udrea pe pagina de Facebook, fosta presedinta PMP le-a spus judecatorilor ca exista alti politicieni acuzati de fapte de coruptie si care, totusi, sunt liberi, spre deosebire de ea, facand referire la Darius Valcov si la Radu Mazare.

In argumentatia pe care a avut-o in fata completului de judecata astazi, Elena Udrea a invocat, printre altele, si faptul ca alti politicieni acuzati de fapte de coruptie (printre ei si Valcov si Mazare) au fost lasati in libertate de ICCJ. Chiar a existat un schimb de replici cu procurorul care argumenta necesitatea arestarii preventive”, se arata in mesajul postat pe reteaua de socializare.

CITESTE SI: ELENA UDREA, ATAC DUR la sefa DNA: LUPTA PENTRU LIBERTATE se poarta cu OAMENII LUI KOVESI

Totodata, Udrea spune ca deciziile magistratilor Inaltei Curti in privinta celor doi politicieni nu sunt o coincidenta, ci au fost luate „ca sa nu bata la ochi”.

Din aceasta perspectiva, deciziile in cazurile Valcov si Mazare, venite concomitent, desi nu au fost judecate in acelasi timp (cel putin teoretic ?!), par a nu fi intamplatoare, putand fi menite sa justifice o eventuala respingere a contestatiei avocatilor Elenei Udrea, lucru care ar fi putut sa bata la ochi”, se arata in postare.

CITESTE SI: Avocatul ELENEI UDREA: Arestul preventiv in acest caz se transforma intr-o pedeapsa anticipata

Elena Udrea a fost prezenta, joi, la Curtea Suprema, acolo unde magistratii discuta contestatia avocatilor cu privire la decizia ICCJ de admitere a cererii DNA privind prelungirea masurii arestului preventiv cu inca 30 de zile, judecatorii ramanand in pronuntare.

Sursa foto www.facebook.com