UDREA: Se pare ca sunt simbolul coruptiei puterii de dreapta. Voi incerca sa ma apar in afara tarii

ELENA UDREA a declarat marti, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, ca arestarea sa intr-un nou dosar vine tocmai cand a reusit sa depuna o precizare in dosarul “Gala Bute”, exact pe speta referitoare la Bazaianu.

UDREA a mai precizat ca singura data cand a avut o intalnire cu Bazaianu a fost in 2005, fara sa favorizeze vreun contractului de vanzare – cumparare de energie dintre SC Hidroelectrica SA si o societate comerciala.

“Nu am avut niciodata discutii cu Buzaianu. L-am vazut o singura data, in 2005. Nu am discutat niciodata cu el in sensul de a-l favoriza cu vreun oficial de la vreun minister, vreodata”, a declarat aceasta.

CITESTE SI: Cererea DNA in cazul ELENEI UDREA a ajuns la Camera Deputatilor. Solicitarea ar urma sa fie discutata miercuri

UDREA a mai declarat ca daca Parchetul ar fi cheamt-o la declaratii, probabil sa situatia asta ar fi fost lamurita, precizand ca a fost informata de surse din DNA ca se va intocmi un nou dosar pe numele ei.

“Lucurile astea le-am spus la CSM, si in luna martie, de abuzurile asupra diverselor persoane de a incerca sa spuna ceva despre mine. Voi incerca sa ma apar in afara tarii, nu mai pot lupta cu acest sistem”, a adaugat aceasta.

CITESTE SI: DNA CERE ARESTAREA ELENEI UDREA. MITA DE 3,8 MILIOANE DE DOLARI! REACTIA FOSTULUI MINISTRU. UPDATE

Procurorii DNA cer arestarea Elenei UDREA, intr-un nou dosar pentru mai multe infractiuni precum luare de mita, trafic de influenta, instigare la abuz in serviciu, spalare de bani si fals in declaratii de avere.

Sursa foto: libertatea