UDREA: SEBASTIAN GHITA primeste o LECTIE de la VIATA. Stie foarte multe lucruri, la unele a si participat

Deputatul ELENA UDREA a declarat, marti dimineata, in fata Sectiei 2 Politie din Capitala, ca SEBASTIAN GHITA ”primeste o lectie de la viata” si ca acesta ”stie foarte multe lucruri, iar la unele a si participat”.

Elena Udrea, care se afla sub control judiciar in dosarul “Gala Bute”, s-a prezentat, marti dimineata, la Sectia 2 Politie din Capitala, iar la iesire a declarat jurnalistilor ca Sebastian Ghita ”primeste o lectie de la viata”.

“In 30 ianuarie, acum cinci luni, Sebastian Ghita dadea un raport public despre modul in care se fac dosarele in Romania si spunea ca sunt o inculpata care atac justitia”, a spus Udrea, sustinand ca si ea ar putea sa spuna acelasi lucru acum, insa nu o va face.

Ea a mai spus ca ii va da credit lui Ghita, iar ”daca are si probe pentru afirmatii, e important sa le prezinte public”.

”Ar fi putut fi un martor bun al declaratiilor pe care eu le-am facut”, a afirmat Udrea, care a adaugat ca Ghita ”stie foarte multe lucruri, la unele a si participat.

”Ghita stie foarte multe lucruri, la unele a si participat. Nu stiu de ce il invoca pe Traian Basescu. Declaratiile lui sunt interesante. Toata lumea trebuie sa aiba curiozitatea sa vedem cat adevar e in spatele dosarelor”, a declarat deputatul.

Intrebata daca a discutat cu Traian Basescu despre ce se intampla acum in plan politic, Udrea a spus ca discuta cu acesta si despre ce se intampla in plan politic si in administratia publica, pentru ca ”nu se mai intampla nimic in Romania, nu se mai construieste”.

”Orbiti fiind si captivati de acest spectacol al arestarilor in fiecare dimineata, nu vedem ca nu se mai intampla nimic in tara, adica banii europeni nu mai vin, nimeni nu mai construieste nimic, primariile sunt blocate, administratia centrala este blocata. imi povestea cineva care a fost la Ministerul Dezvoltarii Regionale in aceasta perioada ca acolo oamenii refuza sa mai semneze si in condica de prezenta. Nu cred ca avem ceva de castigat, nu cred ca romanii castiga ceva, dincolo de, sigur, satisfactia de a vedea din cand in cand pe cate cineva important ca om politic la DNA sau cu catuse la maini”, a spus Udrea.

Ea a mai afirmat ca asteapta ca Victor Ponta sa se intorca in tara.

”Victor Ponta trebuie sa se intoarca, este prim-ministru si este seful celui mai mare partid din Romania. Are obligatia sa se intoarca sau sa lase si guvernul si PSD-ul altcuiva”, a declarat Udrea.

Elena Udrea este sub control judiciar din 16 iunie, cand instanta suprema a decis inlocuirea masurii arestului la domiciliu, in dosarul “Gala Bute”. Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale trebuie sa se prezinte la Sectia 2 Politie in zilele de marti si vineri, la ora 10.00, fiind una dintre obligatiile masurii controlului judiciar.