UDREA : Si PONTA si BLAGA au fost mentionati in dosarul MICROSOFT, insa numai numele meu este amintit

Presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP), ELENA UDREA, a declarat, la TVR, ca in “DOSARUL MICROSOFT” sunt pomenite si alte nume de politicieni cu greutate, dar toata lumea aminteste doar de numele sau, desi “unul dintre martori spune in clar ca VICTOR PONTA a luat bani, ca VASILE BLAGA a luat bani”. In “DOSARUL MICROSOFT”, fostul sot al ELENEI UDREA, DORIN COCOS, este retinut de procurorii DNA.

“Si eu ma mir cum de trei luni de zile ca aproape nu exista un subiect legat de un dosar penal in care sa apara si numele meu. Eu nu sunt implicata in niciun dosar penal, in timp ce lideri politici de talia mea, adica oameni politici influenti, apar in dosare penale. Sunt declaratii de martor, direct impotriva lor, in DOSARUL MICROSOFT in care unul dintre martori spune in clar ca VICTOR PONTA a luat bani, ca VASILE BLAGA a luat bani, dar in spatiul public se vorbeste doar de ELENA UDREA. Ma mir de ce nu vorbeste nimeni despre faptul ca acel martor a spus ca Victor Ponta a luat bani in acest dosar”, a declarat ELENA UDREA.

CITESTE SI: UDREA: Ar fi PENIBIL sa asteptam ca TRAIAN BASESCU sa salveze PMP 

“Pe VICTOR PONTA nu-l intreaba nimeni despre implicarea socrului sau in Dosarul retrocedarilor, el vine si vorbeste pe alte teme”, a subliniat ELENA UDREA.

Sursa foto: realitatea.net