UDREA solicita retragerea lui PONTA din cursa pentru Cotroceni si demisia din functia de premier

ELENA UDREA, presedintele Partidului Miscarea Populara (PMP) si prezidentiabil al acestei formatiuni la alegerile din noiembrie, i-a solicitat, marti, demisia lui Victor Ponta din functia de premier si retragerea imediata din cursa pentru Cotroceni.

“In lumina ultimelor declaratii facute de Traian Basescu constat situatia grava in care se afla Romania. Este o situatie nemaintalnita care face din Romania o tara anormala, un lucru pe care noi romanii nu mai putem sa ni le permitem. Victor Ponta a mintit si inselat o tara intreaga cand a fost si procuroro si ofiter acoperit si, in atare conditii, ii solicit premierului sa isi dea demisia si sa se retraga imediat din cursa pentru Cotroceni”, a declarat Elena Udrea.

CITESTE SI: MIHAITA CALIMENTE solicita audierea conducerii SIE in legatura cu declaratiile lui BASESCU 

“Victor Ponta se afla intr-o stare de ilegalitate si imoralitate dar acest lucru se pare ca nu il afecteaza in conditiile in care premierul nu da doi bani pe justitie si pe Constitutie. La fel de vinovat este si Teodor Melescanu care l-a acoperit pe Victor Ponta in momentul in care premierul a incalcat in mod flagrant Constitutia Romaniei. Secretul care-i leaga pe cei doi face ca jocul sa fie netransparent. Melescanu stie lucruri despre Ponta pe care le ascunde si la manageriaza asa cum Ponta isi doreste. Intrebarea e care e pretul platit de Ponta. PMP va face o cerere catre autoritatile competente pentru a solutiona acest caz in care Ponta a incalcat Legea 192 si Constitutia Romaniei”, a mai spus Elena Udrea.

Declaratia de presa a Elenei Udrea este o reactie la dezvaluirea presedintelui Traian Basescu legata de Victor Ponta si potrivit careia premierul a fost ofiter acoperit al SIE in perioada 1997-2001.

CITESTE SI: LIDER PSD: TRAIAN BASESCU si-a pierdut UZUL RATIUNII 

Sursa foto: realitatea.net