UDREA: Sunt convinsa ca romanii vor vota o femeie la Presedintie

Liderul Partidului Miscarea Populara, ELENA UDREA, candidatul formatiunii la prezidentialele din noiembrie, a afirmat duminica seara, la Zilele municipiului Sebes, ca este convinsa ca romanii vor vota o femeie in aceasta functie.

Intrebata daca crede ca romanii sunt pregatiti sa voteze o femeie pentru cea mai inalta functie din stat, ELENA UDREA a raspuns afirmativ. “Categoric, da. Am auzit de atatea ori, in aceasta seara, si femei si barbati spunand ca o femeie poate conduce, o femeie poate rezolva problemele acestei tari. Am auzit de la femei spunand ‘Da, este vremea noastra, trebuie sa votam o femeie’, incat sunt convinsa ca romanii vor vota o femeie in acest an”, a declarat Udrea, citata de Agerpres.

Citeste si: ELENA UDREA: TARA ARDE SI VICTOR PONTA SE PIAPTANA

Insotita de sefa Organizatiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, si de presedintele organizatiei judetene Alba a PMP, deputatul Clement Negrut, ELENA UDREA s-a indreptat spre zona in care se desfasurau “Zilele Orasului”, unde a facut o ‘baie de multime’. UDREA s-a lasat fotografiata alaturi de foarte multi localnici si a dat, de asemenea, autografe, inclusiv pe piele. Alaturi de colegii sai de partid, ea s-a oprit apoi pentru a manca mici, despre care a zis ca sunt la fel de buni ca si carnatii de Plescoi.

ELENA UDREA a revenit in Alba la o luna dupa ce participat la Targul de Fete de pe Muntele Gaina, aceasta fiind cea de-a treia prezenta a liderului PMP in 2014 in judet.

MADALIN VOICU A DEZVALUIT MARELE DEFECT AL ELENEI UDREA

Sursa foto: agerpres.ro