UDREA viseaza la turul 2 al ALEGERILOR PREZIDENTIALE

ELENA UDREA, presedintele PMP, a declarat vineri seara, la Ploiesti, ca formatiunea pe care o conduce poate castiga ALEGERILE PREZIDENTIALE  daca intra in turul al doilea.

Fostul ministru al Turismului se bazeaza, in principal, pe faptul ca VICTOR PONTA nu va strange voturi decat din partea electoratului PSD.

Citeste si: ELENA UDREA, dupa respingerea LEGII CAS: Salut decizia presedintelui!

“Eu cred ca oricum avem sanse sa castigam alegerile pentru ca este important turul II. (…) Cred ca PMP isi va trimite candidatul in turul II pentru ca suntem singurul partid care isi asuma explicit ca va continua toate proiectele si toate reformele incepute in ultimii zece ani, deci se adreseaza electoratului de dreapta si electoratului pro Basescu din Romania. (…) Daca se intra in turul II, dupa aceea cred ca este mai usor de castigat presedintia Romaniei pentru ca domnul Victor Ponta nu va reusi sa ia mai mult decat electoratul pe care il poate oferi PSD-ul”, a declarat UDREA.

ELENA UDREA considera ca partidele din dreapta politica gresesc prin faptul ca ignora si “jignesc” electoratul lui Traian Basescu.

Citeste si: ELENA UDREA, despre cabinetul Ponta: “E un guvern de RASUL LUMII”

“Greseala pe care cred eu ca o fac celelalte partide este nu numai ignorarea, ci jignirea electoratului lui Traian Basescu prin refuzul permanent de a se adresa acestui electorat. Ei spun explicit: nu ne intereseaza electoratul presedintelui, nu ne intereseaza electoratul Miscarii Populare. Eu cred ca este o eroare care ii va costa pe ei”, a mai spus liderul PMP.