UEFA a ales jucătorul meciului România – Croația! Ploaie de oferte pentru tricolorii mici

UEFA a desemnat jucatorul meciului dintre Romania si Croatia, disputat marti seara in Grupa C de la Campionatul European de tineret din Italia si San Marino.

Cel mai bun jucator al meciului castigat categoric de “tricolorii mici”, scor 4-1, a fost ales George Puscas. Atacantul lui Palermo a deschis scorul dintr-o lovitura de la 11 metri si a contribuit din plin la inscrierea celui de-al doilea gol, semnat de Ianis Hagi. “George Puscas a fost esential in startul puternic al Romaniei impotriva Croatiei”, noteaza site-ul oficial al forului european. 4-1 a fost scorul final al disputei dintre Romania si Croatia.

Cu reusita din partida impotriva Croației, George Puscas a ajuns la 15 goluri marcate in 22 de meciuri disputate in tricoul reprezentativei de tineret a Romaniei.

Ploaie de oferte pentru jucătorii naționalei de tineret a României după victoria impresionantă cu Croația

Cunoscutul jurnalist italian Gianluca Di Marzio anunta transferuri spectaculoase pentru multi dintre jucatorii nationalei de tineret a Romaniei. Ianis Hagi, Tudor Baluta, Cristian Manea si Alexandru Cicaldau au impresionat in victoria cu Croatia, scor 4-1, iar mai multe echipe de top din Europa pregatesc deja ofertele.

Citește și: EURO U21. ROMÂNIA – CROAȚIA 4-1 (2-1) / DEBUT PERFECT AL TRICOLORILOR MICI! REACȚII DUPĂ VICTORIA ISTORICĂ! VIDEO

Pe urmele lui Ianis s-ar afla echipe importante, insa cea mai aproape de a obtine semnatura fiului lui Gica Hagi ar fi campioana Olandei, Ajax Amsterdam. Tudor Baluta, autor al unui gol superb, a fost transferat in iarna de Brighton de la Viitorul, insa Udinese si Watford lupta pentru a obtine imprumutul sau.

Jucatorul care a luat, insa, ochii tuturor a fost Alexandru Cicaldau, dorit de Standard Liege, Lille, Olympique Lyon si Sevilla. Nici Cristian Manea, al carui imprumut la CFR Cluj se incheie in aceasta vara, ar putea ajunge in Serie A, la SPAL. Dragos Nedelcu n-a jucat contra Croatiei, insa ar putea prinde si el un transfer in Serie A, unde anul trecut a fost dorit de Sampdoria.

Sursa foto: uefa