UEFA a intervenit in procesul dintre FCSB si VIITORUL! Cand va anunta TAS VERDICTUL

Titlul sezonului 2016/2017 al Ligii 1 va fi decis de Tribunalul de Arbitraj de la Laussane, iar UEFA a intervenit in procesul pentru stabilirea campioanei Romaniei, informeaza postul de televiziune Digi Sport.

Finantatorul Gigi Becali a anuntat luni ca UEFA a dat ordin ca verdictul in acest proces sa fie anuntat pana pe 12 iulie. UEFA vrea sa stie clasamentul final al Ligii 1 pana la aceea data, deoarece pe 14 iulie e programata tragerea la sorti a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor, la care vor fi prezente atat Viitorul, cat si FCSB.

“Nu stiu decat ca s-a acceptat limba franceza si ca s-au stabilit termene si ca UEFA a dat ordin ca pana pe 12 iulie sa fie judecat cazul. 14 iulie e data tragerii la sorti pentru turul 3 preliminar al Ligii Campionilor”, a spus Becali, in cadrul emisiunii Digi Sport Matinal difuzata de postul de televiziune amintit.

Viitorul si FCSB au terminat playoff-ul Ligii 1 la egalitate de puncte, cate 44, iar trupa lui Hagi a fost desemnata campioana de catre Liga Profesionista de Fotbal pe baza rezultatelor directe mai bune inregistrate in playoff (3-1 la Ovidiu si 1-1 pe National Arena).

Gigi Becali a contestat la TAS decizia LPF, pe motiv ca in regulament nu e specificat clar acest criteriu de departajare si cere ca in calcul sa fie luate si rezultatele directe din sezonul regulat, situatie in care FCSB ar castiga titlul.

Sursa foto: sport