UEFA a stabilit PROGRAMUL meciurilor din SEMIFINALELE LIGII CAMPIONILOR si EUROPA LEAGUE

Vineri a avut loc, la Nyon, tragerea la sorti a semifinalelor din Champions League. Real Madrid, detinatoarea trofeului, o va intalni in penultimul act pe Atletico Madrid, adversara din finala de anul trecut a competitiei, cand galacticii s-au impus la lovituri de departajare. In cealalta semifinala, Juventus Torino se va duela cu AS Monaco, revelatia actualei editii a Ligii Campionilor.

Program semifinale LIGA CAMPIONILOR:

Real Madrid vs Atletico Madrid
 Juventus vs AS Monaco

Tragerea la sorti de vineri a fost efectuata de galezul Ian Rush, fostul atacant al echipei FC Liverpool. Meciurile tur din semifinalele Champions League vor avea loc pe 2 si 3 mai, in timp ce returul este programat pe 9 si 10 mai. Finala competitiei va avea loc in Tara Galilor, la Cardiff, pe 3 iunie. Castigatoarea semifinalei dintre Juventus si AS Monaco va fi considerata organizatoare in ultimul act.

Tot vineri a avut loc si tragerea la sorti a partidelor din semifinalele Europa League. Pentru un loc in marea finala a competitiei, Ajax Amsterdam se va confrunta cu Olympique Lyon, iar Celta Vigo va da piept cu Manchester United, principala favorita la castigarea trofeului.

Program semifinale EUROPA LEAGUE:

Ajax Amsterdam (Olanda) vs Olympique Lyon (Franta)
Celta Vigo (Spania) vs Manchester United (Anglia)

Partidele tur se vor disputa la 4 mai, iar meciurile retur vor avea loc la 11 mai. Primele echipe extrase din urne vor juca prima mansa pe teren propriu. Finala Europa League va avea loc in data de 24 mai, pe Friends Arena din Solna (Suedia). Detinatoarea trofeului este FC Sevilla.

Sursa foto: uefa.com