UEFA AVERTIZEAZA: Deschideti ARENA NATIONALA sau veti pierde gazduirea EURO 2020

UEFA, forul suprem al fotbalului de pe Batranul Continent, este ingrijorata de ce se intampla cu cel mai mare stadion din Romania, ales sa gazduiasca meciuri la turneul final al CAMPIONATULUI EUROPEAN de FOTBAL din 2020, editie aniversara. Tocmai pentru ca s-a ajuns in situatia ca un meci amical in compania Spaniei sa fie mutat in provincie, UEFA avertizeaza ROMANIA ca asa ceva este de neconceput in viziunea ei, drept pentru care tara noastra are doar doua variante: ori rezolva problema si redeschide ARENA NATIONALA, ori pierde dreptul de a gazdui meciuri la Euro 2020!

Cale de mijloc nu exista, este convins si Ionut Lupescu , seful Comisiei Tehnice a UEFA: „Penibil, ridicol, incredibil ce se intampla cu ARENA NATIONALA! ISU isi bate joc cu pretentii absurde. Sa ma ierte Dumnezeu, dar a confunda un stadion cu un club de noapte este o mare greseala. Patru ani au fost milioane de spectatori pe ARENA NATIONALA, spectatori care acum ar trebui sa dea ISU, sau Primaria, sau FRF, sau LPF, sau pe cine mai stiu eu in judecata pentru ca le-au periclitat siguranta, nu? Sper ca nu ni se va lua organizarea meciurilor de la EURO 2020, ar fi o mare rusine pentru toate forurile noastre de conducere, de la FRF la Guvernul Romaniei”.

CITESTE SI: SOLUTIA LUI DOREL AL LUI DANCU: STROPIM ACOPERISUL CU APA!

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a recunoscut ca forul pe care il conduce ar un „dead-line” de la UEFA: „Pana in vara anului 2017 trebuie sa le comunicam daca vom mai schimba ceva sau nu la acest stadion, in perspectiva EURO 2020. Dar, noi acum nu stim daca cei de la Primarie vor sa schimbe sau nu acest acoperis, nu stim ce se va intampla cu stadionul, cand se va redeschide. Daca nu rezolvam pana anul viitor, atunci vom pierde gazduirea partidelor de la Euro, asta e clar!”.

Sursa foto: sport