UEFA CHAMPIONS LEAGUE: United a sperat 1 minut in Germania. Barca, out!

Bayern Munchen si Atletico Madrid sunt ultimele doua echipe calificate in semifinalele UEFA CHAMPIONS LEAGUE! Nemtii au avut emotii un singur minut pe teren propriu cu Manchester United, dupa reusita lui Evra. Mandzukic a egalat imediat pentru campioana Germaniei. La Madrid, Barca a pierdut la limita, in fata lui Atletico, scor 0-1.

In Bavaria, Manchester United era cotata cu sanse mici la calificare in fata lui Bayern. Jocul din acest sezon, dar si rezultatul din mansa tur ii faceau pe nemti favoriti. In minutul 57, insa, nimeni nu mai gandea astfel. Evra a reusit un super sut si “diavolii” deveneau favoriti la calificare.

Englezii nu s-au bucurat, insa, decat un singur minut. La poarta cealalta, Mandzukic a adus egalarea(58).

Citeste si: LIGA CAMPIONILOR: REAL MADRID si CHELSEA, calificari dramatice in semifinale

In minutul 68, Muller avea sa aduca pe Bayern in avantaj: a pus latul la o minge centrata de Robben din banda dreapta. Olandezul avea sa isi treaca si el numele pe lista marcatorilor. Patrundere impetuoasa printre fundasii adversi, sut deviat de Vidic si 3-1 pentru bavarezi(76). Acesta a fost , de altfel  si scorul final.

In derby-ul Spaniei din sferturile UEFA CHAMPIONS LEAGUE, Barca nu a putut intoarce rezultatul din tur , 1-1, in fata lui Atletico Madrid. Pe Calderon, singurul gol al partidei a fost inscris de gazde, prin Koke, inca din minutul 5.

Astfel, se cunosc deja cele patru semifinaliste ale Ligii Campionilor. Acestea sunt: Chelsea, Real Madrid, Bayern Munchen si Atletico Madrid.

Sursa foto: uefa.com