UEFA: Federatia din Ungaria trebuie sa contacteze FRF pentru a se intelege in privinta despagubirilor

UEFA a decis sa amendeze federatia din Ungaria cu 30.000 de euro ca urmare a incidentelor de la meciul din deplasare cu Romania si a dispus ca forul ungar sa contacteze FRF in termen de 30 de zile pentru a se intelege in privinta despagubirilor pentru daunele provocate de fanii maghiari.

Corpul de Disciplina, Etica si Control al UEFA a mai hotarat ca Ungaria sa joace urmatorul meci de pe teren propriu cu un sector de stadion inchis. Sectorul respectiv trebuie sa aiba o capacitate de cel putin 2.500 de locuri.

Federatia Ungara de Fotbal a facut obiectul unei proceduri disciplinare a UEFA pentru comportament rasist, incidente intre suporteri si aprinderea de torte.

Citeste si: UEFA a anuntat sanctiunile dupa Romania-Ungaria

UEFA a mai decis ca Federatia Romana de Fotbal (FRF) sa fie amendata cu 32.000 de euro si ca ca urmatorul meci al tricolorilor, cel cu Irlanda de Nord, sa se dispute fara spectatori in sectorul 122 al Arenei Nationale.

UEFA a deschis o procedura disciplinara dupa meciul Romania – Ungaria, scor 1-1, disputat, la 11 octombrie, in preliminariile Euro-2016, romanii fiind cercetati pentru incidentele din tribune, aprinderea si aruncarea de torte, folosirea de lasere si afisarea unor bannere interzise.