Uite ce descoperire au facut politistii! Stateau cu peste 87.000 de articole pirotehnice in casa

In cursul zilei de azi, politistii Capitalei, Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase, avand informatii ca la o adresa din sectorul 2 s-ar afla depozitate articole pirotehnice interzise de lege, au efectuat o perchezitie in locatia respectiva.

Politistii bucuresteni au depistat si identificat doua persoane care detineau in vederea comercializarii peste 87.000 de articole pirotehnice de mai multe tipuri.

Materialele pirotehnice au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor, iar cele doua persoane care le detineau sunt in prezent cercetate de politistii Capitalei, sub aspectul savarsirii infractiunii de efectuare de operatiuni fara drept cu articole pirotehnice.

Politia Capitalei reaminteste ca orice operatiune cu articole pirotehnice efectuata de persoane fizice sau juridice, fara a detine autorizatie prevazută de lege, constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la trei luni la un an.

Prin operatiune cu articole pirotehnice se intelege nu numai importul, confectionarea si vanzarea acestora, ci si cumpararea, detinerea sau folosirea lor.

sursa foto: crainicul.ro