Uite ce le-a spus Victor Slav prietenilor despre Bianca Dragusanu

Victor Slav s-a suparat ca Bianca Dragusanu a plecat la Paris, unde s-a intalnit cu fostul sau iubit, Adi Cristea, dar in acelasi timp le recunoaste prietenilor ca a avut numai de castigat de pe urma sotiei sale.

Victor Slav este extrem de suparat pe Bianca si nu ii mai suporta infidelitatile, escapada cu Adrian Cristea de la Paris punand capac si determinandu-l pe prezentatorul rubricii meteo de la ProTV sa se decida sa divorteze. Surse din preajma lui sustin, conform wowbiz.ro, ca Victor este atat de afectat de situatie, incat nu o mai menajeaza deloc pe sotia lui, nici macar in fata prietenilor. “Nu mai vreau sa mai continui o casnicie care nu functioneaza! Am incercat, dar asta e… Oricum, daca ar fi sa ma gandesc bine, cu toate problemele noastre, eu am avut numai de castigat de pe urma Biancai”, a spus un prieten al prezentatorului pentru sursa citata.

Mai mult, aceleasi personaje deslusesc si misterul spuselor lui Slav si merg pe ideea ca, asocierea cu Bianca Dragusanu i-a adus prosperitate financiara, intrucat el a castigat bani frumosi din contractele incheiate cu nunta, dar si cu prezenta la evenimente! “Bianca era chemata sa participe la show-uri, iar ea isi negocia prezenta alaturi de Victor, ceea ce implica niste bani si pentru sot! Au fost destul de multe evenimente, iar el, asa cum spunea, chiar a avut de castigat!”, a mai spus apropiatul vedetei pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: wowbiz.ro