Uite CEA MAI MICA SUPERMASINA DIN LUME. A costat 600 de euro si e Made in China. GALERIE FOTO

Nu multi fermieri chinezi se pot lauda ca detin un Lamborghini, insa ceea ce are Guo in garajul sau este ceva cu adevarat special. Cu 600 de euro si prin sase luni de munca, barbatul detine acum cea mai mica “supermasina” din lume: un mini Lamborghini Aventador.

Masina este o copie a supercarului Italian, pe care fermierul chinez si-a construit-o singur in propriul garaj. “Este doar o jucarie pentru nepotul meu”, spune Guo. 

Citeste si: ASA se RIDICA un LAMBORGHINI GALLARDO in FRANTA. VIDEO

Mini-ul Lamborghini are in jur de doi metri lungime si un metru latime, fiind perfect functional. Puterea este asigurata de un motor electric compact, alimentat de cinci seturi de baterii, aceasta combinatie permitandu-i “supermasinii” sa atinga o viteza maxima de 96 km/h, mentioneaza Daily Mail.

Ciudatul Lamborghini poate parcurge o distanta de pana la 60 de km cu o singura incarcare, mai spune barbatul. Are chiar si oglinzi retrovizoare, dar si marsarier.  Masinuta este facuta din fier vechi si piese de motocicleta vechi.

Pentru a semana si mai bine cu modelul original, fermierul chinez a cumparat mai multe embleme Lamborghini pe care le-a lipit pe capota si volan. In total, Guo a cheltuit 600 de euro pentru a realiza acest mini Lamborghini. 

 

Sursa foto: worldcarfans.com