Uite cu ce se imbraca jucatorii echipei Steaua in aceasta toamna. Vezi FOTO in articol

Jucatorii echipei Steaua Bucuresti, Florin Gardos, Alexandru Chipciu, Fernando Varella, Fiederico Piovacari si Cristian Tanase au avut parte de o sesiune de shopping.

Stelistii au fost in magazinul BIGOTTI din Baneasa Shopping City, acolo de unde si-au cumparat haine pentru aceasta toamna si s-au intalnit cu fanii pentru autografe si poze.

 

Stelistii au probat piese esentale din noua colectie toamna-iarna si au mizat pe eleganta in alegerea tinutelor preferate.

Cristian Tanase si Alexandru Chipciu au optat pentru un outfit compus dintr-un sacou in carouri si dungi in culori intense si jeansi, acestea fiind piese ce definesc trendurile sezonului propuse de firma partenera de imbracaminte. Fiederico Piovacari a ales sa combine jeansii cu o camasa cambrata, din colectia „A vintage story”, ideala pentru un look fresh.

 

Florin Gardos a optat pentru o jacheta casual, iar Fernando Varella si-a completat garderoba cu o camasa simpla, eleganta si un pulover intr-o culoare indrazneață, specifica noii colectii, „a vintage story”.