Uite cum arata cea mai tare RICSA din LUME. Are INTERNET si TABLETA. GALERIE FOTO

Un taximetrist indian din orasul Chennai se poate lauda cu cea mai tare ricsa din lume. Barbatul si-a tunat vehiculul pe care il conduce zilnic cu o tableta, conexiune Wi-Fi, televizor si mini-librarie.

Cand lucrezi in industria serviciilor, multumirea clientilor este intotdeauna pe primul plan, iar G Annadurai stie asta foarte bine. El detine astazi cea mai tehnologizata ricsa auto din India, cu dotari care rivalizeaza cu cele pe care le au numai limuzinele de top.

Vehiculul cu trei roti pe care el il conduce pe strazile orasului Chennai are conexiune la internet, iar pasagerii beneficiaza chiar si de o tableta si un televizor. In plus, oricine se urca in taxi-ul indianului isi poate incarca telefonul mobil sau poate rasfoi una din multele reviste care alcatuiesc o mini-librarie.

Citeste si: GENEVA 2014: SI-A DISTRUS MASINA DE 120.000 DE EURO CU CIOCANUL. VIDEO

Ricsa lui Annadurai este unica in zona, iar tanarul in varsta de 28 de ani face curse gratuite pentru profesori si angajati din sistemul sanitar. In plus, indianul isi cheltuie profiturile pe educatia copiilor strazii.

“Satisfactia clientului este cel mai important lucru in meseria mea. Clientul este Dumnezeu. Incerc sa imi mentin ricsa bine aprovizionata.”, a explicat tanarul, care ofera plimbari gratuite in zilele cu sarbatori importante, cum ar fi Valentine’s Day sau Ziua Mamei, potrivit Daily Mail.

 

Sursa foto: dailymail.co.uk