Uite cum arata un iPhone 5S din aur de 24 karate. Costa cat o masina ! FOTO in articol

Nici nu au apucat bine utilizatorii sa se obisnuiasca cu iPhone 5S si pe piata a aparut si varianta telefonului Apple din aur de 24 de karate.

iPhone 5S este inca un telefon scump, pe care nu multi il pot achizitiona la liber, fara un abonament lunar costisitor. Insa, exista si varianta celor care isi permit sa dea 4.000 de dolari pe un iPhone 5S, mai ales daca vor sa se laude cu un telefon aproape unic in lume. Astfel, pentru cei care isi permit, au gusturi “costisitoare” si vor sa aiba un iPhone extrem de rar, pot cumpara acest model de iPhone cu totul si cu totul special, scrie yoda.ro.
Site-ul goldgenie.com a lansat trei modele de iPhone extrem de scumpe, de pana la 4000 de dolari, insa in acesti bani veti putea avea un telefon din aur de 24 de karate.

Si, daca aurul nu se afla printre preferinte, cei care au lansat acest telefon vin si cu variante alternative, astfel incat sa multumeasca pe toata lumea. Se poate comanda si varianta iPhone 5S de platina sau chiar cea de aur roz.

Producatorii care au tunat iPhone-ul 5S s-au gandit si la o cutie care sa corespunda modelului costisitot, astfel incat cei care achizitioneaza modelul de aur, platina sau aur roz sa poata tina gadgetul intr-un loc pe masura, atunci cand nu il folosesc.

Sursa foto: yoda.ro