Uite cum arata un Jaguar, dupa ce a stat 20 de ani inchis intr-un garaj. FOTO

Un Jaguar clasic din 1958, descoperit intr-un garaj din Sicilia va fi vandut la o licitatie in Marea Britanie pentru un pret estimat de 54.000 de euro. Desi si-a petrecut ultimii 20 de ani inchis in acel hambar, autoturismul este in stare perfecta.

Masina are vopseaua exfoliata si pe alocuri sunt destule pete de rugina. Totusi, acest superb exemplar de Jaguar XK150 Drophead Coupe va fi vandut la licitatia NEC Restoration Show de pe 12 aprilie, din Marea Britanie, cu o suma deloc neglijabila. De altfel motorul de 3.4 litri, fabricat in 1958, inca functioneaza, desi nu prea bine. In zilele de glorie, modelul atingea o viteza maxima de 212 km/h si atingea suta in 7.8 secunde.

Citeste si: UN FERRARI A FOST SCOS LA VANZARE DE 2.2 MILIOANE DE DOLARI. VEZI DESPRE CE MODEL ESTE VORBA

Masina este privita ca fiind una din cele mai bune de tip sport, multumita designului elegant si performantei sale.

Autoturismul a stat intr-un garaj timp de 20 de ani, iar acum proprietarul a decis sa il vanda. Pretul estimat este de aproximativ 54.000 de euro. Modelul ar fi al 67-lea exemplar XK150 construit.

“Are nevoie de o reconditionare completa a motorului, in timp ce interiorul trebuie si el renovat, iar caroseria trebuie revopsita”, spune Paul Campbell de la Silverstone Auctions, potrivit Daily Mail.

Sursa foto: dailymail.co.uk