Uite cum arata un Maybach tunat de 1.000.000 de dolari. GALERIE FOTO

Knight Luxury, o firma de tuning din Miami, SUA, propune modificari modelelor 57 si 62 de Maybach, transformandu-le in masini care costa un million de dolari. Modificarile aduse de firma de tuning din SUA Maybachului sunt destinate atat motorului, cat si partii estetice.

In timp ce lumea asteapta ca Mercedes sa numeasca noua generatie de S Class Long Maybach, posesorii de automobile veritabile Maybach au la dispozitie acum, scrie 4tuning.ro, un styling ce depaseste imaginatia. Un tuning exterior ce depaseste de doua ori pretul initial al masinii noi. Conducerea Daimler a decis ca numele Maybach sa dispara din peisaj anul trecut, cand si-a dat seama ca limuzinele nu produc bani. Astfel, modelele 57 si 62 produse intre 2002 si 2013 au fost oprite de la productie anul trecut, lasand segmentul limuzinelor super-lux cam gol si anost.

 

Knight Luxury, o firma din Miami, s-a gandit sa acopere o nisa la care nu s-a gandit nimeni. Firma, desi cu baza in SUA, lucreaza masinile in Germania. Dar nu oricum. Ci le refac de la 0 cu un pret colosal. Primul exemplar modificat de ei este un Maybach 57S, adica versiunea cu ampatamentul de 3,391 mm cu cel mai puternic motor din oferta Maybach, cel de 5.5 litri V12 Supraalimentat de 567 cp. Insa cifrele nu sunt interesante in acest caz, decat cand ajungem la bani. Ce fac cei de la Knight Luxury pentru 1 milion de dolari? Fiecare piesa de caroserie este inlocuita cu una din carbon sau, in cazul unor piese mai mici, acoperita cu fibra de carbon. Capota fata si spate, portierele si aripile, toate sunt acum din fibra de carob lucrata in cel mai mic detaliu, cu o calitate a executiei fara cusur.

Nici interiorul nu a scapat de supradoza cu fibra de carbon, mai scrie sursa citata. Bordul, consola, volanul si multe alte piese de interior sunt acum din carbon.

 

 

Acolo unde nu s-a putut pune carbon, au fost folosite materiale de calitate superioara, precum piele naturala sau Alcantara. Adica pe plafon, portiere si alte suprafete. Tot in habitaclu mai gasim iluminare cu LED si o serie de device-uri Apple conectate la un sistem media-enetertainment ce include un televizor Apple si doua iPad-uri. Motorul care candva avea 567 cp, are acum ceva mai mult, adica 713 cp, datorita unui kit de performanta complet, care a adus imbunatatiri pe partea de turbo, admisie, evacuare, electrica, transmisie. 

Sursa foto: 4tuning.ro