Uite cum o lua peste picior Florin Calinescu pe Mihaela Radulescu!

Mihaela si Florin se reintalnesc la PRO TV, la aproape 19 ani de cand erau subaltern si sef la matinalul “Ora 7, Buna dimineata!”.

PRO TV mai scoate un as din maneca, in lupta pentru audienta cu Antena 1, anuntand, in urma cu doua zile, ca Florin Calinescu  (59 de ani) il va inlocui pe juratul Bebe Cotimanis, caruia i se vor da alte proiecte pe mana. Vestea nu i-a picat deloc bine Mihaelei (47 de ani), care, la show-ul “Romanii au talent”, facea tot posibilul sa iasa in evidenta, eclipsandu-i pe ceilalti colegi, Andra si Andi Moisescu.

CITESTE SI: Andra si Catalin Maruta, atacati dur: S-o lasam mai moale cu ipocrizia

In plus, Calinescu i-a fost sef, acum 19 ani, la matinalul de la PRO TV, si o muncea pe teren, ea fiind pe atunci doar reporter. Mai mult, dupa ce Raduleasca a dezertat de la PRO TV si a facut turul televiziunilor, pe la B1 si Antena 1, Florin a fost ironic la adresa ei, intr-o editie a emisiunii ”Chestiunea Zilei”. Imbracat in haine de pitipoanca, machiat si cu o peruca neagra, urata, ca o matura, el a imitat-o perfect, spunand, ca si cum ar fi zis ea: “Nu as putea trai fara schimbari. Orice post de televiziune trebuie sa fie rezistent ca sa reziste la toate fitele mele de schimbare, Antena 1, PRO TV, B1”, filmare care se regaseste si acum pe internet si care i-a adus actorului mii de vizualizari.

Desi Florin a avut multe colaborari cu PRO TV, iata ca, pentru a deveni coleg cu Mihaela, el a trebuit sa se inscrie la casting: ”Am dat concurs si, dintre mai multi concurenti, m-am mirat si eu ca am avut aceasta ocazie. Talentul meu principal este sa le vorbesc oamenilor. Mi-e dor de oamenii carora ma adresam, ma intreaba mereu pe strada «unde esti, ce faci». Pentru ca apartin acestui popor, sunt convins ca nu sunt singurul care a fost bantuit de talent si cred cu tarie ca oamenii din aceasta tara sunt mai daruiti in comparatie cu multe alte popoare. Acum, sper ca daca cei care decid soarta acestui show au hotarat sa scoata elefantul din magazinul de portelanuri, sa ii pot deosebi pe cei cu adevarat talentati, care merita lumina reflectoarelor. Vazand si facand!”, a declarat Florin Calinescu.

Sursa: click