UITE FUNDASUL, NU E FUNDASUL! DICA EXPLICA de ce a PICAT transferul lui PLANIC

Nicolae Dica, antrenorul FCSB, a explicat, sambata, de ce a picat transferul lui Bogdan Planic, jucator prezentat oficial de clubul din Berceni. Tehnicianul ros-albastrilor sustine ca sunt probleme cu cei de la Vojvodina Novi Sad, club de care apartine fundasul in varsta de 26 de ani, informeaza postul de televiziune Digisport.

“Este foarte incurcata problema, la un moment dat stiam ca a venit la noi si ieri, dupa antrenament, am aflat ca sunt ceva probleme cu cei de la clubul lui. Vom vedea in zilele urmatoare daca vom putea sa-l transferam. Eu vorbisem cu Argaseala, stiam ca totul s-a rezolvat, apoi am aflat ca, de fapt, sunt probleme cu clubul de care apartine Planic”, a declarat Dica pentru sursa citata.

Antrenorul anunta ca FCSB va incerca sa il transfere totusi pe Planic si doar daca nu va reusi acest lucru se va reorienta pe piata transferurilor pentru a aduce un alt fundas central. “E un jucator pe care ni l-am dorit si imi doresc foarte mult ca el sa vina la echipa, dar nu eu ma ocup de asta. Deocamdata, nu avem o alta pista, pentru ca ne-am gandit ca vom rezolva cu Planic si nu vom mai avea nevoie de alt fundas central. Daca nu il vom aduce, vom incerca sa aducem un alt jucator. E o perioada scurta, dar daca nu rezolvam, mergem la lupta cu cei pe care ii avem”, a mai spus Dica.

Sursa foto: sport