Uite-o pe Ramona Fabian in cele mai reusite fotografii. Lumea muzicii populare este socata de moartea interpretei!

Moartea interpretei Ramona Fabian a socat lumea muzicii populare. In ultimele fotografii postate de Ramona pe pagina sa de Facebook, artista apare radioasa si mereu cu zambetul pe buze, incercand sa transmita publicului din optimismul care o caracteriza.

Dupa decesul Ramonei Fabian in tragicul accident produs sambata in localitatea Rupea, judetul Brasov, pe pagina sa de socializare au aparut sute de mesaje postate de cei care au iubit-o. Fanii artistei, dar si cei care i-au ascultat muzica abia dupa ce au aflat de fulgeratoarea disparitie, si-au exprimat aproape continuu, incepand de sambata dupa-amiaza, regretul pentru moartea cantaretei. Va prezentam mai jos cateva dintre mesajele postate de apropiatii si fanii interpretei Ramona Fabian, precum si cateva dintre ultimele fotografii realizate de artista.

Lup Claudia Daniel: “Inca nu pot sa cred de ce s-a intamplat. Am pierdut un mare talent! Acum ne-au mai ramas melodiile tale, munca pe care ai depus-o in tot acest timp. Nu te vom uita niciodata Ramona Fabian. Dumnezeu sa te odihneasca! Condoleante familiei!”.

Cocan Anaposted: “DUMNEZEU SA TE IERTE DRAGA MEA PRIETENA AM PRIMIT ACEASTA VESTE TERIBILA CU MULTE RGRETE VEI RAMANE MEREU PRIETENA MEA DUMNEZEU SA TE ASEZE IN LOC CU LUMINA FERICIRE ACOLO SUS PRINTRE INGERI SA-TI FIE TARANA USOARA SINCERE CONDOLEANTE FAMILIEI TALE!”.

Ytaka Eduart: “Omul ca iarba,zilele lui ca floarea campului…Ultim omagiu, tie, vrednica ambasadoare a cantecului popular muresan.Numele tau se alatura altor mari valori plecate in lumea dorului…VESNICA AMINTIRE ! CONDOLEANTE FAMILIEI”.

Aly Pascan: “Viata este dura , uneori nedreapta mai ales atunci cand pleaca in “Lumea celor Drepti”, mult prea devreme, suflete pe care Domnul socoate ca a sosit momentul jertfei si il ia in Imparatia Sa cea Cereasca. Bunul Dumnezeu sa te odihneasca!!! Sincere condoleante familiei indurerate! O mare pierdere pentru folclorul muresean dar si pentru cel romanesc deopotriva… Dumnezeu sa o ierte!!!! – solista mea preferata”.

Sutea Daniela: “Eu una tot nu ma pot obisnui inca cu gandul…Dar probabil Dumnezeu a fost de parere ca esti prea buna pentru lumea asta….Dumnezeu sa aiba grija de sufletelul tau cum ai avut tu de ale noastre prin cantecele tale”.

Chis Vali: “As fi vrut sa aiba loc intalnirea cu colegii si cu doamna invatatoare despre care am vorbit ….pacat… Dumnezeu sa te odihneasca in pace!!!”.

Adi Adrian: “Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace!!! Pacat mare de aceeasta fata superba. Transmit sincere condoleante familie indurerate. Dumnezeu so ierte. Cu regret Ovidiu din Baia-Mare”.

Liliana Ocu: “Traim dupa moarte prin amintirile celorlalti despre noi….Dorinta noastra este ca lumanarile sa arda mereu pentru sufletele tuturor,plecati unul cate unul spre alte lumi. E foarte trist…Dumnezeu sa te aiba in pace,RAMONA. Sincere condoleante familiei Fabian”.

Alexandra Cotoi: “Dumnezeu stie mai bine unde e locul tau…din pacate pentru noi, acesta nu e pe pamant. Multumim pentru ceea ce ne lasi noua, celor de rand… Vie vei ramane mereu in sufletul celor ce iubesc cantecul popular creat de tine. Condoleante tuturor celor care te-au cunoscut”.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Brasov, Ramona Fabian circula un cu autoturism VW Golf dinspre Brasov spre Sighisoara. Politistii sustin ca aceasta nu a adaptat viteza intr-o curba la dreapta si a intrat pe contrasens, unde a lovit partea lateral-stanga a unui TIR care circula regulamentar.