ULI HOENESS, CONDAMNAT la INCHISOARE! Presedintele lui Bayern Munchen a primit 3,6 ani pentru evaziune fiscala

Uli Hoeness, presedintele clubului de fotbal Bayern Munchen, detinatoarea en-titre a Ligii Campionilor, a fost condamnat joi in Germania la 3 ani si sase luni de inchisoare pentru evaziune fiscala, informeaza Reuters.

Uli Hoeness a pledat vinovat in procesul care a inceput luni, 10 martie, si in care este acuzat de evaziune fiscala in valoare de 18,5 milioane de euro.

Procurorii germani au sustinut in fata judecatorilor ca recunoasterea faptei de catre Uli Hoeness – si anume ca nu si-a platit taxele – a fost incompleta si de aceea el nu poate beneficia de amnistie. Reamintim ca Uli Hoeness a recunoscut ca nu a platit taxe pe venit in valoare de 27.2 milioane de euro, bani ascunsi in conturi bancare din Elvetia.

Citeste si: LIGA CAMPIONILOR: Atletico Madrid a umilit-o pe AC Milan si s-a calificat in sferturi ! Bayern a ratat in minutul 92 victoria cu Arsenal 

Uli Hoeness este un fost jucator legendar, fiind unul dintre artizanii castigarii Campionatului Mondial de Fotbal de catre echipa fostei RFG in 1974. Hoeness, in varsta de 61 de ani, a fost pus sub acuzare pentru evaziune fiscala in data de 30 iulie 2013.

Dosarul Hoeness a dus la sute de autodenunturi din partea altor evazionisti, anunta Reuters.

Sursa foto: welt.de