ULTIMA ORA: CSA STEAUA nu PERMITE suporterilor sa faca MITINGUL de PROTEST in GHENCEA

ARMATA nu vrea sa-i lase pe suporterii echipei STEAUA BUCURESTI sa isi desfasoare MITINGUL de PROTEST de sambata in incinta Complexului Sportiv Ghencea. In alta ordine de idei reprezentantii clubului militar au reactionat si fata de articolul publicat de jurnalistii de la  Gazeta Sporturilor.

„In legatura cu evenimentele legate de manifestatia suporterilor stelisti din 24 octombrie 2015 si declaratiile facute de unii din reprezentantii acestora, in scopul corectei informari a opiniei publice, conducerea Clubului Sportiv al Armatei ‘STEAUA BUCURESTI’ face urmatoarele precizari:

1.      CSA STEAUA BUCURESTI NU poate PERMITE accesul SUPORTERILOR STELISTI in COMPLEXUL GHENCEA pentru desfasurarea unui miting din motive temeinice. In conformitate cu prevederile regulamentelor militare in vigoare, in incinta unitatilor militare/cazarmilor nu pot fi permise greve, manifestatii, proteste sau orice intruniri de acest gen. Complexul Steaua — Ghencea se afla sub incidenta unei astfel de prevederi, fiind nu doar un complex sportiv, ci si o cazarma militara cu indicativ specific.

2.      Mai mult, institutia noastra nu poate derula nicio forma de protocol, parteneriat sau intelegere scrisa cu persoane nejuridice, indiferent de forma in care acestea se recomanda (de exemplu, ‘reprezentant al adevaratilor suporteri stelisti’).

3.      Pentru manifestatii desfasurate in exteriorul perimetrului complexului Ghencea sau in imprejurimi, aprobarea desfasurarii acestora o dau organele abilitate, conform prevederilor legale.

4.      Conducerea Clubului Sportiv al Armatei ‘Steaua Bucuresti’ intelege pe deplin dorinta suporterilor stelisti de a-si exprima pasnic opiniile legate de situatia brandului STEAUA BUCURESTI si a echipei de fotbal, dar nu poate veni in intampinarea acestora decat in conditii de deplina legalitate.

De asemenea, in legatura cu informatiile aparute in presa — respectiv cotidianul sportiv Gazeta Sporturilor — in legatura cu desfasurarea licitatiei pentru evaluarea marcii, CSA Steaua Bucuresti face urmatoarele precizari:

1.      Acordul cadru cu societatea comerciala castigatoare a licitatiei a fost semnat inca din luna iulie, 2015;

2.      In urma contestatiei formulate de unul din participanti, procedura de atribuire a fost suspendata in desfasurarea ei pana la finalizarea demersurilor legale corespunzatoare unei asemenea situatii — respectiv pana la primirea unei Hotarari definitive a Curtii de Apel Bucuresti;

CITESTE SI: ACORD ISTORIC INTRE ARMATA SI GIGI BECALI IN LEGATURA CU STEAUA. DOCUMENTUL ESTE REDACTAT SI TREBUIE SEMNAT

3.      Aceasta Hotarare a fost adoptata in data de 5 octombrie 2015 cu numarul 4526, si primita de CSA Steaua Bucuresti in data de 21 octombrie 2015;

4.      Documentul prezentat in Gazeta Sporturilor nu a anulat, impiedicat sau amanat in nici un fel procesul normal de atribuire a contractului de evaluare a marcii — prin decizia Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor adoptata referitor la documentul in cauza;

5.      In urma Hotararii Curtii de Apel Bucuresti primite de CSA Steaua ieri, 21 octombrie 2015, procedura va fi continuata in zilele urmatoare in baza acordului cadru semnat — dupa cum am mai precizat — inca din luna iulie 2015.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti este dedicat rezolvarii pe cale legala a tuturor problemelor legate de marca Steaua Bucuresti sau de inchirierea stadionului din complexul Ghencea si asigurarii unei depline transparente asupra intregului proces.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti este o institutie de interes public guvernata de norme si regulamente precise, iar garantia soliditatii si seriozitatii clubului este data de respectarea intocmai a legilor in vigoare, conditie aplicata atat in activitatea sportiva de performanta, cat si in cea administrativa”, se arata in comunicatul remis presei de CSA STEAUA.

Sursa foto: sport