ULTIMA ORA: MOTIVUL pentru care SIMONA HALEP a pierdut in fata SARAPOVEI

SIMONA HALEP, inainte de intalnirea cu Aleksandra Krunic: Glezna este inca afectata

Un specialist da verdictul in cazul infrangerii suferite de Simona Halep in fata Mariei Sarapova. Fostul jucator de Cupa Davis, Mihai Rusu, sustine ca Simona Halep are un complex in fata Mariei Sarapova care este mereu favorita cand joaca cu tenismen noastra. „Outsider a fost Halep”, a comentat Rusu, citat de sportnews.ro.

”Daca a batut-o de cinci ori in cinci meciuri, inseamna ca Sarapova este mai buna decat Halep, chiar daca este doar locul 5 mondial. Sa fim bine intelesi, Sarapova e mereu favorita cand joaca cu Halep, indiferent de locul in clasament. Outsider-ul a fost Halep. Cel putin in aceasta perioada. In primul set, Simona a jucat la «F…-i ma-sa», la fie ce-o fi! I-au intrat loviturile si asa a luat primul set. In setul doi, când si-a dat seama ca ar putea castiga, de la 2-0, a jucat mai ingrijit, mai constinent, intervine retinerea. Asta i-a temperat jocul, a redus din explozie, din incredere. Inconstient juca Ilie Nastase. El nu stia ce joaca: iti dadea scurta, apoi te ataca! Facea totul din instinct. Halep este o jucatoare care nu joaca doar din munca, precum este David Ferrer la masculin. Are si talent”, spus Rusu, citat de sportnews.ro.

Citeste si: MARIA SARAPOVA, INVINSA in semifinalele de la Cincinnati

Reamintim ca Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2 a fost invinsa de Maria Sarapova (locul 6 WTA si cap de serie numarul 5) in sferturile turneului Premier 5 de la Cincinnati cu scorul 6-3, 4-6, 4-6.

Acesta a fost duelul cu numarul cinci dintre cele doua sportive, Maria Sarapova impunandu-se de fiecare data. Meciul a durat doua ore si jumatate. Simona Halep a pierdut toate cele patru confruntari cu Sarapova (27 ani, 6 WTA), doua in 2012, in turul III la Indian Wells, cu 6-3, 6-4, si in primul tur la Beijing, cu 7-5, 7-5, si doua anul acesta, in finalele de la Madrid, cu 1-6, 6-2, 6-3, si Roland Garros, cu 6-4, 6-7 (5), 6-4.

Acesta e cel mai tare moment din viata Simonei Halep

Calificarea in semifinalele competitiei este recompensata cu 350 de puncte WTA si 113.770 de dolari. Turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati este dotat cu premii in valoare totala de 2,5 milioane de dolari