ULTIMA ORA: VINE IARNA si 26 de JUDETE si CAPITALA nu au CONTRACTE de DESZAPEZIRE

Premierul interimar SORIN CIMPEANU a anuntat marti, dupa o sedinta pregatitoare la MAI privind perioada de iarna, ca 15 judete au finalizat CONTRACTELE de DESZAPEZIRE si ca asteapta ca celelalte judete si municipiul Bucuresti sa aiba gata aceste documente pana la sfarsitul lunii.

“Am constatat ca exista stocuri de motorina si materiale antiderapante suficiente pentru o luna de iarna in conditii grele, dar am solicitat prefectilor sa intreprinda toate masurile pentru completarea acestor stocuri. Am constatat ca exista contracte de deszapezire pentru 15 judete, sunt finalizate. Mi s-a comunicat faptul ca sunt in curs de finalizare contractele de deszapezire pentru celelalte 26 de judete. Am solicitat finalizarea acestor contracte pana la sfarsitul lunii noiembrie. (…) Municipiul Bucuresti nu se gaseste printre cele 15 judete care au incheiat contracte de deszapezire”, a afirmat premierul interimar SORIN CIMPEANU, intr-o conferinta de presa organizata, marti, la Ministerul de Interne.

SORIN CIMPEANU a mai anuntat ca parazapezile vor fi instalate pana pe 15 decembrie si ca au fost cumparate 100 de freze.

Sursa foto: REALITATEA