Ultima oră! Viorica Dăncilă a vorbit despre demisie! A convocat Comitetul Executiv al PSD

Viorica Dăncilă susține că nu își va da demisia de la șefia PSD, iar, dacă unii colegi ai săi vor s-o înlocuiască, atunci trebuie organizat un congres. „Nu-mi dau demisia. Dacă, colegii vor considera că trebuie să fac un pas în spate, trebuie să facem un congres”, a spus Dăncilă, duminică seara, la Antena 3.

Update: Viorica Dăncilă a anunțat că a convocat ședința Comitetului Executiv al PSD pentru marți, ora 18.30, transmite Mediafax. Social-democrații vor analiza rezultatul alegerilor prezidențiale, dar și nemulțumirile din partid. La ședință există posibilitatea și convocării unui Congres pentru perioada următoare.

„La discuții consultative, la un dialog între noi, colegii. La un dialog între toți membrii ai Comitetului Executiv Național. Nu voi cere nimic. Vreau să analizăm toți de ce s-a ajuns aici și să ne asumăm fiecare lucrurile care nu au mers bine. Nu trebuie să amânăm această discuție”, a spus Viorica Dăncilă, la sediul PSD.

Știre inițială

Ea a comentat că în acest moment nu este nevoie de conflicte în partid. „Trebuie să ne focalizăm atenția spre partidul de la putere și să facem o opoziție activă”, a mai spus ea. Anterior, Dăncilă a transmis, printr-un mesaj pe Facebook, că PSD va continua lupta “pentru viitorul țării, care nu poate fi sacrificat în numele austerității și al monopolului de putere”.

Cu puțin înainte de ora 22.00, Viorica Dăncilă a transmis un mesaj pe Facebook în care le mulțumește “din inimă” celor care au votat-o. “Pentru milioanele de români care cred în mine și în Partidul Social Democrat, dar și pentru viitorul țării noastre, care nu poate fi sacrificat în numele austerității și al monopolului de putere, continuăm lupta!”, susține Viorica Dăncilă.

Sursa foto: adevarul