Ultimele cuvinte ale lui Ilie Balaci. Ce i-a strigat mamei sale înainte de a muri

Ultimele clipe din viața lui Ilie Balaci au fost rememorate de către un membru al familiei, scrie wowbiz.ro. Ilie Balaci a fost condus ieri pe ultimul drum, iar familia, prietenii și sute de oameni care i-au apreciat talentul și-au luat adio de la el.

Ilie Balaci a murit la doar 62 de ani după ce a petrecut într-un club din Craiova, unde s-ar fi plâns, tot timpul, de dureri în gât. S-a prăbușit duminică dimineața, fără suflare. După aproape o oră de resuscitări, fostul mare fotbalist a fost declarat mort. Apropiații familiei susțin că fostul fotbalist a căzut secerat, în genunchi, țipând după ajutor.

„Ilie s-a trezit dimineața după ce stătuse până pe la 3 în club și nu părea să fie suferind. În apartamentul cu 3 camere din Rovine se aflau mama lui și menajera. La un moment dat, Ilie a cerut un pahar cu apă mamei lui, iar până să bea apa a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe Luminița Cioroianu, soția lui Florin Cioroianu, bun prieten cu el, să-i spună că a început să se simtă rău. Medic ORL-ist, Luminița l-a întrebat ce are, iar Ilie i-a spus că începe să se sufoce, că nu poate să respire.

Imediat, Luminița i-a spus că vine ea în 10 minute, iar menajera a ieșit de urgență din casă, să ceară ajutor. Până să intervină însă cineva, Ilie a deschis ușa apartamentului și a strigat cu ultimele puteri: ”Ajutați-mă, fraților, că mor!”. Acestea au fost ultimele lui cuvinte, potrivit unor surse citate de wowbiz.ro.

Sursa foto: