Ultimele DETALII din procesul de la TAS: FCSB are sanse de 80% sa fie declarata CAMPIOANA

Finantatorul Gigi Becali este sigur ca FCSB are sanse mari sa fie declarata campioana Ligii I in urma judecatii de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, informeaza presa de specialitate autohtona.

Mai mult, finantatorul “ros-albastrilor” e sigur ca verdictul va fi dat in data de 10 iulie, cu 4 zile mai devreme de data limita stabilita de UEFA, pana cand se mai pot face modificari la tragerea la sorti a preliminariilor Ligii Campionilor. “Se va judeca 100% pe 10 iulie, iar noi avem sanse 80% sa fim declarati campionilor”, a anuntat Gigi Becali la postul de televiziune Digi Sport.

Ziua de 14 iulie e data la care va incepe viitorul sezon al Ligii 1, atunci cand se va efectua si tragerea la sorti a meciurilor din turul III preliminar al Ligii Campionilor.

Viitorul Constanta si FCSB au terminat playoff-ul Ligii 1 la egalitate de puncte, cate 44, iar trupa antrenata de Gica Hagi a fost desemnata campioana de catre Liga Profesionista de Fotbal pe baza rezultatelor directe mai bune inregistrate in playoff (3-1 la Ovidiu si 1-1 pe National Arena). Gigi Becali a contestat la TAS decizia LPF, pe motiv ca in regulament nu e specificat clar acest criteriu de departajare si cere ca in calcul sa fie luate si rezultatele directe din sezonul regulat, situatie in care FCSB ar castiga titlul.

Sursa foto: sport