Ultimele informatii privind PLANORUL DISPARUT in judetul BRASOV

MIRCEA CRACIUN, pilotul care A DISPARUT CU TOT CU PLANOR in data de 6 august, este cautat in continuare in ZONE GREU ACCESIBILE DIN JUDETUL BRASOV, a declarat, pentru Agerpres, colonelul Gabriel Motruna, prim adjunct al inspectorului sef al ISU Brasov.

“Dupa cautarile extinse cu forte marite din perioada 7-16 august, in acest moment executam cautari permanente, pe trasee stabilite, greu accesibile din judetul Brasov. La cautari participa ECHIPE MIXTE FORMATE DIN ZECI DE PERSOANE din cadul Jandarmeriei Montane, Salvamont, Ocoale Silvice, Vanatori de Munte, persoane foarte bine pregatite pentru ca este vorba despre trasee dificile, greu accesibile, asa cum v-am spus. Aceste cautari sunt ZILNICE si vor avea loc pana cand va decide Ministerul Administratiei si Internelor sa fie oprite”, a spus Gabriel Motruna.

CITESTE SI: PLANOR DISPARUT BRASOV: CAUTARILE EXTINSE S-AU SISTAT. MISIUNEA VA DEVENI PERMANENTA

Considerat cel mai bun pilot de planor de distanta din Romania, Mircea Craciun a fost cautat mai multe zile in zone din judetele Brasov, Harghita, Covasna, Arges, Buzau, Bacau, Vrancea, Prahova, cu echipe mixte formate din salvamontisti, vanatori de munte, pompieri, padurari, jandarmi montani, voluntari.

Acestora li s-au alaturat peste 100 de vehicule, autospeciale de teren, senilate, dar si aeronave, elicoptere si drone, fara nici un rezultat pana in acest moment.

Sursa foto: b1