Ultimele noutati in cazul PLANORULUI DISPARUT in BRASOV

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, dr. RAED ARAFAT, a declarat marti ca fortele implicate in cautarea PLANORULUI DISPARUT pe data de 6 august sunt in continuare MOBILIZATE si sunt activate de la NIVEL LOCAL, el precizand ca este vorba despre padurari, jandarmi, salvamontisti, vanatori de munte, relateaza Agerpres.

“Se cauta mai departe, vin informatii, sunt padurarii implicati, jandarmii, pompierii, dar mai ales vorbim de salvamontisti si de vanatorii de munte. Sunt CAUTARI SI IN ACEST MOMENT, sunt zone care sunt sub cautare. Sunt forte proprii, nu mai vorbim de o mie de oameni, vorbim poate de cateva zeci, de sute de oameni in judetele respective. Intr-un judet sunt cativa zeci de oameni care pleaca pe anumite trasee si le verifica, pe trasee analizate de ei si decise de ei, sau merg pe trasee care trebuiau verificate pentru ca se considera ca acolo nu ar fi planorul”, a explicat Raed Arafat, la sediul ISU Bucuresti.

CITESTE SI: PLANOR DISPARUT BRASOV: CAUTARILE EXTINSE S-AU SISTAT. MISIUNEA VA DEVENI PERMANENTA

Oficialul MAI a spus ca in prezent NU MAI VIN INFORMATII DE LA CETATENI privind posibilul loc unde ar fi cazut planorul, dar vin informatii de la padurari si toate detaliile se verifica. “Sunt informatii care spun ca am vazut acolo, ca este posibil acolo, ca am observat ceva ce nu e in regula. Se merge, se verifica. Pana acum, din pacate, inca NICIO INFORMATIE NU E REALA”, a completat dr. Raed Arafat.

Sursa foto: b1