UMF “Carol Davila” organizeaza si in acest an scolar SESIUNI INFORMATIVE in liceele din Bucuresti

Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) “Carol Davila” din Bucuresti va organiza si in acest an scolar INTALNIRI INFORMATIVE intre profesorii institutiei de invatamant superior si elevii liceelor din Capitala.

Potrivit reprezentantilor universitatii, scopul principal al acestui gen de manifestare este acela de a se prezenta elevilor oportunitatile de studiu pe care UMF “Carol Davila” le ofera viitorilor sai studenti, precum si aspecte legate de meseria de medic. Astfel, universitatea vine in sprijinul celor care vor sa urmeze o cariera in domeniul medicinei, dar si celor care nu sunt inca hotarati ce isi doresc pentru viitor.

Citeste si: UMF Carol Davila din Bucuresti organizeaza in toamna examen de admitere pentru cetatenii straini

SESIUNILE INFORMATIVE desfasurate in liceele din Bucuresti cuprind discutii intre profesorii universitatii si viitorii candidati, proiectia unor slide-uri, prezentarea oportunitatilor oferite de universitate, precum si proiectarea unui spot video de prezentare a universitatii.

Prima intalnire de acest gen va avea loc la Colegiul National “Gheorghe Lazar”, pe data de 11 noiembrie, incepand cu ora 12.30.

Citeste si: ADMITERE FACULTATE 2014: UMF “Carol Davila” scoate la concurs 930 de locuri FARA TAXA

“UMF “Carol Davila” vine astfel in sprijinul celor care vor sa urmeze o cariera in domeniul medicinei, dar si a celor care nu sunt inca hotarati in acest sens, dezvaluindu-le frumusetile, dar si provocarile studiului medicinei, prin intermediul unor actiuni de prezentare a universitatii desfasurate in cadrul celor mai importante licee de profil din Bucuresti”, spun sursele citate.

Sursa foto: epochtimes-romania.com