Umilită de o profesoară, o fetiță de 12 ani s-a sinucis! Biletul de adio lăsat de copila îndurerată

O fetiţă de numai 12 ani, din India, s-a aruncat de pe o clădire din apropierea casei ei, iar motivul este unul incredibil, notează BBC. Copila a lăsat un bilet în care şi-a explicat gestul, spunând că profesoara ei a umilit-o la şcoală, după ce a observat că avea pete de sânge pe uniformă, cauzate de menstruaţie.

Profesoara a obigat-o pe fetiță să le arate petele colegilor, potrivit spuselor mamei ei. Femeia este convinsă că fetiţa ei s-a sinucis din cauza profesoarei şi vrea răzbunare. „Nu ştiu de ce se plânge profesoara de mine. Nu înţeleg de ce mă hărţuieşte şi mă torturează în felul ăsta”, a scris fata în biletul de adio. „Mamă, te rog iartă-mă.”

Citește și:  FBI A TERMINAT RAPORTUL LEGAT DE MOARTEA MĂDĂLINEI MANOLE! CONCLUZII ȘOCANTE

Incidentul s-a petrecut acum cu câteva luni, dar poliţia încă anchetează cazul. „Profesoara nici măcar nu a luat în calcul că erau şi băieţi în clasă. „Fiicei mele i-a venit menstruaţia când era la şcoală, sâmbăta trecută. Când i-a zis profesoarei, a primit o cârpă de praf pe post de absorbant. Apoi, profesoara a dat-o pe fata mea afară din clasă. Cum să supui o fetiţă de 12 ani la o astfel de umilinţă?”, a declarat mama fetei la BBC Tamil.

În India, menstruaţia este văzută ca un păcat. Femeile la menstruaţie n-au voie să intre în templele hinduse, pentru că sunt considerate murdare. Totodată, igiena este deficitară, pentru că multe femei nu-şi permit să-şi cumpere tampoane şi absorbante.

Sursa foto: BBC