Un ACTOR CUNOSCUT de la MTV s-a SINUCIS, ARUNCANDU-SE de pe POD

Lumea muzicii si a filmului este in doliu, dupa ce fostul model si prezentator al postului de televiziune MTV, SAM SARPONG, S-A SINUCIS ARUNCANDU-SE DE PE UN POD din suburbiile LOS ANGELES-ului, dupa ce politia a incercat timp de mai multe ore sa-l descurajeze, au indicat joi autoritatile locale, citate de AFP.

Luni, “un barbat de 40 ani cu domiciliul in Pasadena”, un satelit al Los Angeles-ului (vestul SUA), s-a sinucis sarind “de pe podul din Strada Colorado”, a indicat William Boyer, purtatorul de cuvant al primariei din Pasadena. Potrivit acestuia, politia si serviciile de urgenta “AU NEGOCIAT TIMP DE 7 ORE”, cu ajutorul membrilor familiei sale sositi la fata locului, incercand sa-l convinga sa nu comita acest gest disperat.

CITESTE SI: ROMANIA ARE UNA DINTRE CELE MAI MARI RATE DE SUICID DIN EUROPA. IATA MOTIVELE

Un martor a alertat autoritatile atunci cand l-a vazut pe Sarpong, fost model Tommy Hilfiger si Dolce&Gabbana, in picioare pe structura podului.

Sam Sarpong a prezentat emisiunea MTV “Yo Momma” si a jucat in seriile “Bones” si “24”. In prezent, actorul filma “American Crime Story”, o serie cu Selma Blair si Connie Britton, in rolul celor mai faimosi criminali din istorie.

Sursa foto: independent