Un AMERICAN vrea sa fie PRIMAR in orasul PANTELIMON

Vestea ca un american vrea sa candideze la PRIMARIA orasului PANTELIMON s-a raspandit in ultimele zile. In realitate, nu este un american nascut peste Ocean, ci un roman care a locuit 15 ani in SUA si are cetatenie americana. GEORGE PIHA s-a intors in tara si vrea sa isi ajute orasul natal, spunand ca are o datorie morala fata de oamenii de aici, informeaza postul Realitatea TV.

“Acest oras cand m-am nascut m-a ales pe mine. Acum eu am ales sa vin aici pentru ca am vazut toate neregulile care sunt aici si sunt convins ca, cu experienta cu care vin din Statele Unite, pot pune umarul si pot construi orasul pe care cetatenii il merita”, a spus GEORGE PIHA.

GEORGE PIHA a precizat ca a invatat in America ce inseamna respectul fata de cetateni si ca, atunci cand a revenit in tara, s-a ingrozit de ceea ce a vazut. “In momentul cand cobori in mijlocul cetatenilor si le stii doleantele, atunci firesc vii cu solutii si toti sunt multumiti”, spune GEORGE PIHA.

Daca e ales primar, GEORGE PIHA e hotarat sa asfalteze drumurile si sa faca un sistem bun de canalizare. “Cetatenii din orasul PANTELIMON isi doresc un trai decent. Ei nu cer mult, ei nu cer luna de pe cer. Cer un trai decent, cu o infrastructura moderna, cu un transport in comun civilizat”, a punctat GEORGE PIHA.

Sursa foto: realitatea