Un angajat al Primariei Odorheiu Secuiesc a MURIT dupa ce a fost LOVIT in cap de copacul de care il taia

 Un angajat al Primariei Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita, a murit, luni, dupa ce a fost lovit in cap de copacul pe care il taia.

Barbatul, in varsta de 53 de ani, taia impreuna cu o echipa de la Primaria Odorheiu Secuiesc, un copac format din trei trunchiuri, intr-un cartier din localitate. Dupa ce arborele a fost taiat partial, barbatul s-a dus spre acesta pentru a se uita la partile ramase netaiate, iar cand s-a intors unul dintre trunchiuri s-a desprins si l-a lovit in cap, a declarat inspectorul sef al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Harghita, Dorin Male.

CITESTE SI: TRAGEDIE de 1 MAI. O TANARA a MURIT intr-un ACCIDENT RUTIER la SOMESUL RECE

ITM Harghita a deschis o ancheta in acest caz.

Barbatul de 53 de ani era angajat cu forme legale la Primaria Odorheiu Secuiesc si a murit in timpul programului. in prezent, desfasuram cercetari pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs evenimentul. inca nu ne putem pronunta asupra caracterului acestuia, ramane de vazut, in urma anchetei, daca evenimentul va fi catalogat a accident de munca sau nu”, a mai precizat Dorin Male, adaugand ca acesta este al saselea accident de munca mortal inregistrat in judetul Harghita de la inceputul anului 2015.

CITESTE SI:  ARAD: DOI MORTI si TREI RANITI in urma unui grav ACCIDENT RUTIER produs pe DN 79A 

 Sursa foto www.ziuanews.ro