Un antrenor de la o echipa de top din Liga 1 si-a dat demisia UPDATE

Antrenorul Daniel Isaila a decis sa-si rezilieze contractul cu Astra Giurgiu, dupa o sedinta pe care a avut-o sambata cu oficialii clubului.

UPDATE 16.04: In locul lui Daniel Isaila, Ioan Niculae l-a numit ca antrenor principal pe Florin Marin, unul dintre asistentii lui Piturca de la echipa nationala. Acesta are contract pana in vara cu echipa din Giurgiu.

Decizia lui Isaila vine la o zi dupa ce echipa pe care o antrena a obtinut doar un rezultat de egalitate, 1 la 1, pe teren propriu, cu Otelul Galati.

„Am semnat rezilierea, urmeaza sa semneze şi domnul Ioan Niculae (patronul echipei Astra Giurgiu – n.r.). Au fost destule motive care m-au facut sa iau aceasta decizie. Le multumesc tuturor, am realizat lucruri incredibile aici. Am participat in cupele europene şi nu ne-am facut de ras”, a declarat Isaila citat prosport.ro.

Daniel Isaila (41 de ani) a devenit antrenorul echipei Astra Giurgiu in aprilie 2013. In perioada in care el a fost antrenor, echipa din Giurgiu a ajuns, la prima participare din istorie in cupele europene, pana in play-off-ul Ligii Europa. Isaila lasa echipa pe locul 2 in clasament, la 5 puncte in urma liderului Steaua.

Citeste si: LIGA I: Astra se incurca de Otelul pe teren propriu ! Vezi ce a facut si Gaz Metan Medias in meciul contra Coronei Brasov

Pe parcursul acestui sezon, Isaila a primit in repetate randuri reprosuri din partea patronului Ioan Niculae. Acesta l-a criticat pe antrenor aproape la fiecare rezultat negativ al echipei. Totodata, Niculae i-a cerut lui Isaila sa nu-l mai foloseasca pe golgheterul echipei, Constantin Budescu, jucator cazut in dizgratia patronului.

La sfarsitul meciului de vineri seara cu Otelul Galati, Isaila a fost certat de Niculae chiar in vestiar. Potrivit unor zvonuri, oficialii echipei Astra Giurgiu au incercat in iarna acestui an sa-l aduca ca antrenor pe Razvan Lucescu.

Sursa foto: sptfm.ro.